Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN
Termékek Menü
0

HŰSÉGPONT GYŰJTÉS

Gyűjtsd a hűségpontokat és vásárolj még olcsóbban!

Az Arumania.hu weboldalon való regisztrációddal automatikus részt veszel a hűségpont gyűjtő programunkban. Minden vásárlásod alkalmával értékes hűségpontokat írunk jóvá regisztrált számládon, amiket későbbi vásárlásaidkor felhasználhatsz, ezáltal még olcsóbban juthatsz hozzá a kiválasztott termék(ek)hez. Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot, az akciós termékek esetében minden 200 Ft után 1 pontot írunk jóvá. Időnként hűségpont akciókat tartunk, melyeknél dupla, vagy akár tripla hűségpontokat is gyűjthetsz. Figyeld hírleveleinket, Facebook  és weboldalunkat, hogy időben értesülj róla.
 


A gyűjtött pontok mennyiségét a weboldalon való belépést követően tekintheted meg a "Fiókod" alatt.  1 hűségpont 1 Ft árengedménynek felel meg.  A hűségpontokat bármikor beválthatod, bármely webshopunkban kapható termék vásárlása esetén, akár már a második vásárlásod alkalmával. A felhasználni kívánt 
pontokat a pénztárnál, a megrendelési folyamat végén tudod beváltani.

Semmilyen kötelezettséggel, nyilatkozattal és feltétellel nem jár a csatlakozás, csak regisztrálj webshopunkba és élvezd az előnyét amit e nagyszerű program keretein belül nyújtunk Neked.


Fontos tudnivalók:

  • A gyűjtött hűségpontokat a jóváírástól számított 180 naptári napig használhatod fel kedvezményes vásárlásra, 180 nap után a fel nem használt pontok törlődnek.

  • A gyűjtött hűségpontok csak és kizárólag a meghatározott mértékű kedvezmény igénybevételére használhatók fel, készpénzre nem váltható át, egyéb akcióval nem vonható össze.

  • Hűségpont gyűjtésre csak a weboldalon való regisztrációval van lehetőség.

  • A hűségpontok a rendelések kifizetését követően kerülnek jóváírásra, nem közvetlenül a megrendelés után kerül számládra.

  • A szállítási díjak nem csökkenthetők a pontok kedvezmény értékével, csak a termékek árából vehető igénybe.

  • Különböző vásárlók hűségpontjai nem vonhatók össze, más regisztrált vásárlóra a hűségpontok nem ruházhatók át.

  • Termék visszaküldése esetén a termék után a vásárláskor kapott hűségpontokat levonjuk a hűségpont számládról.

  • Az Árumánia hűségpont gyűjtő programja határozatlan időtartamú. Árumánia jogosult bármikor megszüntetni a programot, melyről a regisztrált vásárlók számára értesítést küld.