Termékek Menü Kedvenceim
0

Tartó (autós, kerékpáros)

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Telefontartók utazáshoz
Ha vezetünk, mindegy, hogy autót, biciklit vagy motort, fontos, hogy biztonságosan használjuk telefonunkat. Ezért a járművünkre érdemes egy telefontartót felszerelnünk.

Autós telefontartók
Tapadókoronggal felszerelt, szélvédőn vagy a műszerfalon rögzíthető tartók segítik a sofőrt a vezetésben.

Mágneses autós telefontartók
A mágneses telefontartók könnyen kezelhetők, egyetlen mozdulattal le és feltehető a telefon. Könnyen kezelhető, minden készülékhez használható. Esztétikus termék, ami kis helyen elfér.

Kábeles használatot támogató telefontartók
Töltő és jack audio kábeleinknek ad helyet, míg a telefonunk nincs a tartóban. Ha kell pillanatok alatt csatlakoztathatjuk kábeleinket, így mindig rend van az autóban.

Univerzális, szellőzőn rögzíthető telefontartó
Ezt a telefontartót az autó szellőző lamelláján tudjuk rögzíteni. A gumírozott, méretre rögzíthető tartó majdnem minden telefonnal kompatibilis. Ez a szerkezet biztos kilátást nyújt az autóvezetőnek.

A szélvédőn és a műszerfalon rögzíthető telefontartó
Mágneses, gravity vagy manuálisan rögzülő mechanikákból választhatunk. Majdnem minden készülékekkel kompatibilis. A telefontartó forgatható 360 fokban. A gravity technológiájú telefontartóknál a telefon a saját súlyánál fogva rögzül. A telefon be és kihelyezése a tartóból egyetlen mozdulattal megoldható.

Műszerfalra helyezhető tapadást biztosító szilikon pad
Szilikon pad telefontartók ragasztó, mágnes vagy egyéb rögzítő anyag nélkül helyezhetők a műszerfalra. A készülék nem akadályozza a vezetőt a szabad kilátásban.

Biciklis, motoros telefontartók
A biciklis és motoros telefontartóknál is használhatunk mágneses vagy szilikonos tartókat. Ezeknél a járműveknél nagyon fontos, hogy vízmentesek legyenek a telefontartók. Telefonunk ki van téve az időjárás viszontagságainak, ezért érdemes olyan tartót használni, ami véd az esőtől. A bicikliken a vázra és a kormányra szerelhetjük, míg a motoroknál a kormányra vagy a tükör szárára szerelhetjük a telefontartókat.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X