Termékek Menü Kedvenceim
0

Smink és körömápolás

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:
Elérhető, 5-10 munkanap
28 290 Ft

Smink és körömápolás
A jó megjelenéshez hozzátartozik az ápoltság. Az ápoltsághoz pedig hozzátartozik, hogy ki legyünk sminkelve és gondozott legyen a körmünk. Persze csak a nőknek kell sminkelnük, de a gondozott, ápolt köröm mindkét nemtől elvárható.

Megfelelő smink
A jó smink attól kulturált és szép, hogy a megfelelő napszakhoz készítjük és soha nem sok. Persze, szükségünk van sminkeléshez szerszámokra is. Az alapozó gondos felvitele sminkszivaccsal történik. Ez a szivacs, apró porózus anyagból készült, így szépen, egyenletesen tudjuk felvinni az alapozót az arcunkra. Különböző színű és formájú szivacsból válogathatunk, az alapozáshoz. Miután felvittük szivaccsal az alapozót, jöhetnek az ecsetek. Ecsetet használunk, ha púderezzük az orrunkat, vagy pirosítjuk az arccsontunkat, de akkor is ecsetet használunk, ha a szemünket festjük. Ezek a sminkecsetek különböző formájúak. Az arc kontúrozásához nagyobb ecseteket használunk, míg a szemhez és a száj formázásához kisebbet. Az ecsetek pamacsa készülhet műanyagból és természetes szőrből is. A sminkünk akkor lesz harmonikus és szép, ha tükör elött csináljuk. A tükör nagyítós oldalát használhatjuk szemöldök szedéshez. Egy jó szemöldökcsipesz megkönnyíti a munkánkat, kevesebb fájdalmat okoz a szépülőnek.

A szép körmök
Ahhoz, hogy szép legyen a körmünk, nem elég tisztán tartani, egyéb teendőnk is van vele. Csodás manikűrkészleteket lehet vásárolni, amiben minden szerszámot megtalálunk, ami a manikűrözéshez kellhet. Kisollóval vagy csipesszel formázhatjuk a körmeinket, a reszelőkkel pedig finomíthatjuk, hogy ne akadjon bele semmibe. A manikűr mellett gondolnunk kell a pedikűrre is. Sokféle elektromos készülék közül választhatunk, hogy lábfejünk a szanál szezonban is szép legyen. Ha szeretjük, hogy körmünknek színe van, lakkozzuk ki.

Egy sikeres nő mindig ápolt és jól öltözött. Sminkje és megjelenése harmóniában van önmagával. Fontos, hogy jó minőségű smink alapanyagokat és sminkeszközöket használjunk, ezzel védeni tudjuk a bőrünket.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X