Termékek Menü Kedvenceim
0

Videójáték, konzol, kiegészítő, relikvia

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Videójátékok, konzolok
A gyerekek és a fiatal felnőttek körében nagy divatja van a videójátékoknak. Egyes játékok és filmek annyira kultikusak lettek, hogy szereplőikből relikviákat csináltak. Vannak rajongók, akik ezeket a játékokat és relikviákat gyűjtik. Van olyan relikvia, ami kis példányszámú, különleges darab, melynek az ára akár egy autó árával is vetekedhet.

Típusai
A videójáték-konzol interaktív elektromos berendezés, amin videójátékokhoz való. A játék kijelzőként leggyakrabban televíziót vagy monitort használunk. A videójáték-konzolok típusai az alábbiakː otthoni és kézi videójáték-konzol, dedikált konzol és mikrokonzol. Különböző korosztály, a gyerekektől a felnőttekig mindenki játszhat rajtuk. Áruházi kínálatunkban minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb játékokat. A játékok mellett, pedig megtalálható még a sporttal és egészséggel foglalkozó tartalmak is.

Fontos, hogy kényelmesen helyezkedjünk el játék közben, hisz több órát is tölthetünk játékkal. Ezért forgalmazunk olyan székeket és asztalokat, amik tökéletesen kiszolgálják igényeidet.

Relikviák
Nagy kultusza van a különböző relikviáknak. Film és képregény relikviák mára olyanok lettek, mint gyerekkorunkban a plüssmackó. Kedvenc relikviáink már nem csak figura formájában jelennek meg a boltok polcán. Csináltak belőlük telefontöltőt, bögrét és egyéb ajándéktárgyakat, amiket nem csak alkalmakra lehet vásárolni.

Playstation tagsági előfizetések
A konzolok és relikviák mellett többek között megtalálhatjuk a Playstation tagsági előfizetéseket. Különböző időtartamra szólnak ezek az előfizetések, melyekből kedvünkre válogathatunk. Ez a tartalomszolgáltatás számos előnyt rejt a felhasználó számára. Több tucat ingyenes játékot, extra kedvezményeket, előzetes teszteket tesz elérhetővé ez a szolgáltatás.

Bármit választasz áruházunkban, tökéletes ajándék és meglepetés lesz annak, aki kapja. Nézz szét nálunk, mert folyamatosan frissülő árukészlettel várjuk vásárlóinkat, hogy mindig naprakészek lehessenek a játékkonzolok és relikviák világában.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X