Termékek Menü Kedvenceim
0

Szerszámtároló, szerszámtartó

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Sszerszámtároló, szerszámtartó – az ezermester legjobb barátja
Manapság mindenki barkácsol. Divat lett a saját kézű felújítás és építés. Ha rendelkezünk szerszámokkal, nem árt őket rendszereznünk és karbantartanunk, hogy mindig mindent megtaláljunk. Sokkal szívesebben lát neki az ember egy munkának, ha rend van körülötte. Jobban megy a munka, jobban tudunk rá koncentrálni.

Hogy tároljuk a szerszámainkat?
A legszerencsésebb, ha a kertünkben van egy kis házikó, amit kinevezhetünk műhelynek. Ezt a műhelyt szépen, átgondoltan, hogy mindennek meg legyen a helye, tele pakolhatjuk a szerszámainkkal, gépeinkkel.
Az egyik legegyszerűbb módja a tárolásnak, ha készen vásárolunk falra szerelhető szerszámtartókat. Különböző méretben vehetjük, meg és akkorára építjük, őket, amekkorára szeretnénk. Rögzítjük a falon és kampók segítségével tárolhatjuk is a szerszámainkat.

Ha sok szerszámunk van és nem csak a falon szeretnénk tartani őket, érdemes egy szerszámos kocsit beszereznünk. Ez azért jó, mert fiókjaiban elférnek a szerszámok, és ha kell, kerekeinek köszönhetően mobilizálható. Így ott használjuk a szerszámos kocsit, ahol szükségünk van a benne lévő szerszámokra.

Ha nem ragaszkodunk ahhoz, hogy mozgatni, cipelni tudjuk a szerszámtartónkat, használjunk otthon szerszám és alkatrésztárolót. Azért ennek is van olyan változata, amit bőröndként vihetünk magunkkal a munkába. Jellemzően műanyag doboz, amiben fiókok vannak az apróságoknak, így könnyű a rendszerezés.

Régi, praktikus használatieszköz a szerszámosláda. Fémből vagy műanyagból, könnyen kezelhető tároló. Ennek nagyobb változata a szerszámos koffer, vagy bőrönd. Mindegyik tároló jól pakolható, sok hellyel rendelkezik, könnyen kezelhető.
Ha sikerült kiválasztani a legmegfelelőbb szerszámtartót, könnyű és egyszerű lesz a munka. Rendezettebb lesz a munkaterület, mert gyorsan a helyére kerülhet minden szerszám. Így könnyebb a takarítás is, hisz nem kell arra figyelnünk, hogy ki ne dobjunk valamit. Egyszerűen élmény lesz a munka. Ugye, hogy megérte a rendszerezés?

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X