Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN
Termékek Menü
0

GARANCIA BEJELENTÉS

Ha a garancia időn belül meghibásodott egy termék, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével jelentsd be. A meghibásodást kérjük, részletezd, pl.: - milyen körülmények között keletkezett a hiba? - milyen egyéb más termékkel használtad a meghibásodott terméket? - elemmel vagy akkumulátorral működő termék esetén próbáltad-e cserélni az elemet vagy akkut? - mobiltelefon / tablet tartozék esetén kérjük, írd le pontosan milyen készülék típussal használtad a terméket!
FONTOS! A meghibásodott terméket kompletten, minden tartozékával és kiegészítőjével együtt kérjük visszaküldeni! A bevizsgálás csak így folytatható le, hiányosan visszajuttatott terméket nem áll módunkban befogadni ügyintézésre. Győződj meg arról, hogy a visszaküldendő termék csomagolása megfelel az alapvető szállítási követelményeknek, ugyanis a nem megfelelő csomagolásból adódó sérülésekért nem tudjuk vállalni a felelősséget. Kérjük, töltsd ki a megfelelő adatokkal a kért mezőket az ügyintézés elindításához.
.
SZEMÉLYES ADATOK
RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS ADATOK