Termékek Menü Kedvenceim
0

Garancia, jótállás, szavatosság


A webáruházunkban kínált összes termékre HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁT nyújtunk a gyártók és forgalmazók magyarországi képviseleti által, a Magyarországon érvényben lévő szavatosságra és jótállásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén a meghibásodott készüléket a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy cserélni tudják.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre szavatosságot és/vagy jótállást biztosítunk. A bruttó 10.000 Ft értéket meg nem haladó új termékekre 24 hónap szavatosságot, a bruttó 10.000 Ft értéket meghaladó új, tartós fogyasztási cikknek minősülő termékekre minimum 12 hónap, illetve egyes termékeknél ennél is hosszabb idejű jótállást vállal cégünk.

A vásárlást követő 3 hónapon belüli garanciális meghibásodás esetén, a br. 10.000 Ft értéket meghaladó termékekre díjmentes termék visszaküldést biztosít cégünk. A garanciában javított vagy kicserélt termék kiszállításának költségét az előírásoknak megfelelően cégünk vállalja.

Jótállási igény az alább felsorolt feltételekkel érvényesíthető:

  • a meghibásodott termék minden gyári kiegészítője és tartozékának megléte és visszaküldése
  • vásárlásról kiállított kereskedelmi számla
  • és/vagy a cégünk által kiállított jótállási jegy vagy a termékhez gyárilag mellékelt gyártói garanciajegy

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem áll módunkban jótállási igényt befogadni!

A garanciális problémával cégünknek visszaküldött készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító forgalmazó partnerek felé vagy szakszervizeknek, akik intézkednek a hibás termék bevizsgálásról és mielőbbi javításáról vagy cseréjéről a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális átvizsgálások, javítások átfutási ideje a visszaküldést követően általában maximum 15 munkanap, de ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

Portósan, utánvételesen visszaküldött csomagokat nem tudunk átvenni, azt minden esetben visszaküldik a feladónak.

A szavatosságra és jótállása vonatkozó teljes jogi tartalom az Általános Szerződési Feltételeleinkben olvasható.

Jótállási vagy szavatossági igény esetén kérjük, ide kattintva töltse ki az oldalon található bejelentő űrlapot!
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X