Termékek Menü Kedvenceim
0

Garancia, jótállás, szavatosság


A webáruházunkban kínált összes termékre HIVATALOS MAGYARORSZÁGI GARANCIÁT nyújtunk a gyártók és forgalmazók magyarországi képviseleti által, a Magyarországon érvényben lévő szavatosságra és jótállásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén a meghibásodott készüléket a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy cserélni tudják.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre szavatosságot és/vagy jótállást biztosítunk. A bruttó 10.000 Ft értéket meg nem haladó új termékekre 24 hónap szavatosságot, a bruttó 10.000 Ft értéket meghaladó új, tartós fogyasztási cikknek minősülő termékekre minimum 12 hónap, illetve egyes termékeknél ennél is hosszabb idejű jótállást vállal cégünk.

Jótállási igény az alább felsorolt feltételekkel érvényesíthető:

  • a meghibásodott termék minden gyári kiegészítője és tartozékának megléte és visszaküldése
  • vásárlásról kiállított kereskedelmi számla
  • és/vagy a cégünk által kiállított jótállási jegy vagy a termékhez gyárilag mellékelt gyártói garanciajegy

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem áll módunkban jótállási igényt befogadni!

A garanciális problémával cégünknek visszaküldött készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító forgalmazó partnerek felé vagy szakszervizeknek, akik intézkednek a hibás termék bevizsgálásról és mielőbbi javításáról vagy cseréjéről a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális átvizsgálások, javítások átfutási ideje a visszaküldést követően általában maximum 15 munkanap, de ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

Portósan, utánvételesen visszaküldött csomagokat nem tudunk átvenni, azt minden esetben visszaküldik a feladónak.

A szavatosságra és jótállása vonatkozó teljes jogi tartalom az Általános Szerződési Feltételeleinkben olvasható.

Jótállási vagy szavatossági igény esetén kérjük, ide kattintva töltse ki az oldalon található bejelentő űrlapot!
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X