Termékek Menü Kedvenceim
0

Kertápolás, kerti gép, szerszám

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:
Elérhető, 5-10 munkanap
13 690 Ft

Kerti gépek és szerszámok használata a növényápolásban
Napjainkban nagy divat lett a kertészkedés. Ha nincs kertünk, akkor is folyamatosan szépítgetjük az erkélyünkön, teraszunkon lévő virágládákat, vagy a lakásban lévő szobanövényeinket rendezgetjük. Nem csak otthonunk, de lelkünk is szépül ilyenkor. Ha tudjuk, hogy milyen kertimunkát szeretnénk elvégezni, állítsuk össze az ahhoz szükséges alap szerszámkészletet.

Egyszerű kerti munkák
Ahhoz, hogy jó kertészek legyünk, nem csak tudásra, de jó szerszámokra is szükségünk van. Az ásók vagy viráglapátok segítségével könnyen ültethetünk virágokat vagy adagolhatunk trágyát növényeinkhez. Feláshatjuk, lazíthatjuk a földet, jó minőségű szerszámokkal élvezet lesz a munka. A fák ágát metszőollókkal szabályozhatjuk, beteg részeit eltávolíthatjuk. A kertben lévő leveleket, gyomokat kerti hulladékgyűjtőkbe helyezve, könnyen elvihetjük a kert végi komposztálóba, ahol a következő évben már komposztként hasznosíthatjuk az előző évi növények hulladékát. A komposztgyűjtéssel nem termelünk szemetet és mindent visszaforgatunk a természetbe. Ha futó növényeket vagy szőlőt termesztünk, érdemes kötöződrótot vagy kókuszkötelet használnunk, hogy rendezettek legyenek a növényeink, a kertünk. Ha a szerszámos kamránkban rendet tartunk és ápoljuk szerszámainkat, könnyebb lesz egy illatos, virágos kertet létrehoznunk, mint gondolnánk.

Szerszámok, kiegészítők, amiket nem csak a kertben tudunk használni
A kerti munkák során használunk olyan kiegészítőket és kerti szerszámokat is, amiket a virágos kerten kívül is hasznosíthatunk. Otthonunkat szépíthetjük, dekorálhatjuk saját ötleteinkkel. Felújíthatunk régi tárgyakat vagy elkészíthetünk apró díszeket a lakásunkba. Nincs is annál szebb, mint saját készítésű koszorúnk díszeleg az ünnepi asztalon. Egy kerti késsel, egy metszőollóval és egy kis kötöződróttal könnyel elkészíthetjük koszorúnkat.
Érdemes összeállítani, egy alap készletet, hisz a kerti szerszámokat a család minden tagja használhatja kerti munkához és hobbihoz egyaránt.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X