Termékek Menü Kedvenceim
0

Kéziszerszám

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:
Elérhető, 5-10 munkanap
11 690 Ft

Kéziszerszámok
A kéziszerszámok a kétkezi munkák nélkülözhetetlen eszközei. Legyünk profi szakemberek, vagy hobbi szerelők, szerszámok nélkül nem tudunk dolgozni. Egy jól felszerelt otthonban vagy műhelyben minden alapvető kéziszerszám megtalálható, ami a munkánkat megkönnyíti. Rengeteg házkörüli munkát meg tudunk magunk is csinálni, ha rendelkezünk megfelelő szerszámokkal.

A kéziszerszámok sokféle használata
Kéziszerszámokat minden területen használunk. Csavarhúzóhoz nyúlunk, ha villanyt szerelünk, kábelcsupaszoló, blankoló kést használunk az elektromos vezetékek összekötéséhez.
Kézi fűrészeket alkalmazunk, ha bútorokat újítunk fel és összeszerelésüknél előkerül a csavarhúzó készlet is. Az új kárpitot elektromos tűzőgéppel rögzítjük a bútorra, ettől kapva meg új külsejét.

Elektromos kéziszerszámok
Az elektromos kéziszerszámok nagyobb teljesítményt biztosítanak munkánkban. Egy elektromos szerszámmal, gyorsabban, pontosabban végezhetjük el a feladatunkat, nem is beszélve arról, hogy könnyebben kivitelezhetjük terveinket a megfelelő célszerszámmal. Elektromos szerszámainkat használhatjuk villanyszereléshez, asztalos munkákhoz, fémmegmunkáláshoz egyaránt.

Webshopunkban egyéb hasznos kiegészítő termékeket találunk, amik megkönnyítik hétköznapjainkat. Ilyen bútorszállító, bútormozgató szerszámkészlet, amivel könnyűvé vállik a költözés, vagy csak egyszerűen és könnyen mozgathatunk nagyobb tárgyakat, bútorokat. Különböző magasságú létrák, fellépők segítségével a magasság sem jelenthet akadályt dolgunkban. És ha munkánkat tiszta körülmények között szeretnénk végezni, különböző méretű szennyfogó szőnyegek segíthetnek benne. Ezeket a lábtörlőket, szőnyegeket könnyű tisztán tartani, nem igényelnek nagy törődést, takarításuk egyszerű. Jó kéziszerszámokkal könnyen építhetjük és szépíthetjük környezetünket, precízen végezhetjük el munkánkat. Ha használat után megfelelően megtisztítjuk, karbantartjuk szerszámkészletünket, sokáig dolgozhatunk velük.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X