Termékek Menü Kedvenceim
0

Háztartási cikk, felszerelés

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:
Elérhető, 5-10 munkanap
3 690 Ft

Egy jól felszerelt lakásból nem hiányozhatnak az életünket megkönnyítő különböző háztartási cikkek. Ezeket a termékeket úgy válogattunk össze webshopunkban, hogy a háztartás széles spektrumát lefedje kínálatunk.

Otthonunk szépítése, építése
Ha lakás felújításon gondolkodunk, érdemes végig nézni azokat a háztartási cikkeket, amik megkönnyítheti munkánkat. Ilyenek lehetnek például a festő szalagok, amik határozott kontúrt biztosítanak falfestéknek, a festő hengerek vagy a spatulák. Drótkefék, mérőszalagok és különböző vágószerszámok segíthetik a felújítás további részét. Az otthonunk szépítéséhez tartoznak azok a kisebb lakberendezési tárgyak, amik használatával egyszerűen megváltoztathatjuk otthonunk arculatát. Ilyenek a vidám színes párnák, vagy takarók. Nem igényelnek nagyobb befektetést de egy-egy új darab beszerzésével megváltozik lakásunk kinézete. A fürdőszoba hasznos háztartási cikkei is nélkülözhetetlenek a hétköznapokban. Az elektromos, szabályozható fűtőtest termosztátfej, az üvegfólia, vagy a vízkőmentesítő készülék mind olyan termékek, amik a megegyszerűsítik életünket.

Kényelem és praktikum
Mikor nem vagyunk biztosak abban, hogy vigyünk-e magunkkal az útra egy pulóvert, vagy elég lesz csak a póló, érdemes rápillantanunk a hőmérőre. Az ablakra szerelt hőmérők segítségével pontosan meg tudjuk határozni a külső hőmérsékletet. Ha többet szeretnénk megtudni az időjárásról, kialakíthatunk egy időjárás állomás, ami méri a hő -és páratartalmat.
Ha lakásunkban vagy kertünkben valamelyik elektromos gépünk fogyasztására vagyunk kíváncsiak, nem kell mást tennünk, csak be kell szereznünk egy fogyasztásmérőt. Ezeket a modelleket beépíthető és dugaszoló aljzatként is megvásárolhatjuk, különböző extra szolgáltatásokkal, mint a gyerekvédelem vagy ez éjjeli, nappali áramtarifa funkciók.

Jó minőségű termékeinkkel megkönnyíthetjük a hétköznapjainkat. A tiszta, rendezett otthon könnyen kivitelezhető és kézben tartható a megfelelő háztartási cikkek használatával, kényelmet és biztonságot adva tulajdonosának.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X