Termékek Menü Kedvenceim
0

Mérőszerszám, mérőműszer

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Mérőműszerek használatának fontossága
Mérőműszereket mindenki használ. Gondoljunk a hétköznapokra. Évezredek óta használ az ember mérőkészülékeket, szerszámokat, amik az idővel és a technikával együtt fejlődtek. Ahhoz, hogy bármit megtervezzünk és elkészítsünk mérnünk kell és adatokat kell ismernünk. Méréseket végzünk, ha házat építünk, de akkor is mérünk, ha elektromos áramot vezetünk, vagy egy tervrajzot készítünk el. A mérés minden munka alapja, ezért minden szakterületen nagyon fontos a tökéletes mérőeszköz használata és ismerete.

A hagyományos mérőműszerek
A hagyományos mérőeszközöknek is fontos szerepe van. Használjuk, ha felújítunk, kertet rendezünk vagy autót szerelünk. Különböző mérőszalagok közül válogathatunk webáruházunkban, hogy könnyen mérhessünk távolságot. Colostokok, mérőszalagok, mérőlécek színesítik a kínálatot. Mérőpoharakkal, biztos kézzel ki tudjuk mérni a kívánt folyadék mennyiséget. Festésnél, különböző anyagok keverésénél fontosak az arányok. Vonalzók és körzők teszik teljessé a kínálatot. A mérőműszerek alapanyag különböző lehet. Gyárthatják műanyagból, fémből és fából is. Lehet egyszerű, vagy összecsukható, egyenes vagy szöget záró. Anyagát és formáját az adott szakterület határozza meg.

A digitális mérőműszerek
Az egyszerű mérőműszerek mellet, széles választékot nyújtunk a digitális mérő szerkezetekből is. Előtérbe kerültek az elektronikus műszerek használata. A digitális mérőműszerek előnye, hogy nagyobb érzékenységüknek köszönhetően nagyon pontosak, mérési sebességű gyors és az eredmény leolvasása egyértelmű. Könnyű velük a munka. Ilyen eszközök a digitális mikrométer, az elektronikus szögmérő vagy a tökéletes csempézésnél nélkülözhetetlen automatikus keresztvonalas lézer.

Bármilyen mérőműszer kell munkánkhoz, webáruházunkban kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Magasminőségű termékeket forgalmazunk, ha betartjuk a mérőműszer előírásait, sokáig dolgozhatunk velük.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X