Termékek Menü Kedvenceim
0

Szállítási Infók


Számos terméket raktáron tartunk, azonban a legtöbb termék forgalmazó partnereink készleteiről érkezik a megrendeléstől számított 1-5 munkanap alatt, mely beszállítónként eltér, ezért minden termék adatlapján feltüntetésre kerül az adott termékre vonatkozó kiszállítási idő munkanapokban. A rendelés feldolgozásának napja a 0. nap, a következő munkanap az 1. nap. Ha több terméket rendel különböző kiszállítási időkkel, akkor a legkésőbb beérkező terméknél feltüntetett kiszállítási idővel fogjuk teljesíteni a rendelés kiszállítását. Minden termék készlet- és ár információit naprakészen tartjuk, minden nap többször is frissülnek. A beszállítói partnerek esetleges készlethiányból, szállításból vagy egyéb vis major helyzetből eredő jelentősebb késésekről minden esetben tájékoztatjuk a kedves vásárlót. A rendelések feldolgozását és feladását munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között végezzük. A hétvégén illetve ünnepnapokon beérkező megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.

 

Készlet állapotok értelmezése:

- Raktáron (x db): a termék raktárunkon van, munkanapon 14:00 óráig beérkező rendelés esetén még aznap feladható.

- Elérhető, x munkanap: a termék külső raktáron van, rendelhető a feltüntetett kiszállítási idővel.

- Rendelhető, érdeklődjön: a termék beszerezhető, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a részletekről.

- Előrendelhető (megjelenés: xxxx-xx-xx): csak a videójáték szoftvereknél fordul elő. A termék előrendelhető a feltüntetett megjelenési dátum utáni kiszállítással.

- Nem elérhető: a termék átmenetileg nem rendelhető, de várható, hogy később újra elérhető lesz. Iratkozzon fel a készletértesítőre, és értesítjük, ha a termék ismét rendelhető.

BELFÖLDI  SZÁLLÍTÁSI  DÍJAK

Szállítási mód

      Előre fizetés

          Utánvét

Postán maradó

1 290 Ft

     1 590 Ft

MOL és COOP pont

1 290 Ft

     1 590 Ft

Házhoz szállítás

 1 490 Ft

     1 790 Ft

A fenti árak tartalmazzák a ÁFA-t.
Választható fizetési módok: bankkártyás fizetés, banki átutalás, utánvétel

Maximális csomag súlyhatárok: posta pontok: 20 kg, postán maradó: 30 kg, házhoz szállítás: 40 kg.
A 40 kg-nál nagyobb súlyú csomagok esetén egyedi szállítási díj kerül megállapításra.
 


SZÁLLÍTÁSI MÓDOK


MPL postán maradó szállítás

Ha sűrűn jár postára, érdemes ezt a nagyon kedvező árú szállítási módot választanai. A pénztárnál, ha ezt a szállítási módot választja, megjelenik az elérhető PostaPontok címének listája, amiből kiválaszthatja a megfelelő átvevőhely címét. Az ország több mint 2500 postahelyi PostaPontjára kérhető a csomag kiszállítása, ahol 5 munkanap áll rendelkezésre az átvételre. Amennyiben a rendelt termékek összsúlya meghaladja a 30kg-ot, a szállítási mód nem vehető igénybe, ilyen esetben értesítjük a vevőt. A 30 kg-nál nagyobb súlyú csomag esetén módosításra kerül a szállítási mód házhoz szállításra egyeztetés alapján.

MOL és COOP pontra szállítás

Ha útba esik egy MOL töltőállomás ami kijelölt PostaPont is egyben, akkor ez az Ön szállítási módja. A csomagátvétel a napi útvonalba illeszthető, tankolással egyidejűleg is intézhető. 0-24 óráig bármikor átvehető a csomag.  A pénztárnál, ha ezt a szállítási módot választja, megjelenik az elérhető MOL PostaPontok címének listája, amiből kiválaszthatja a megfelelő átvevőhely címét. A MOL pontra történő szállítást követően 5 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére. A küldemények maximális tömege 20 kg. A 20 kg-nál nagyobb súlyú csomag esetén módosításra kerül a szállítási mód házhoz szállításra egyeztetés alapján.

Házhoz szállítás - MPL futárral

Ezzel a szállítási móddal az Ön által megadott bármely belföldi címre házhoz szállítással történik a csomag kiszállítása munkanapokon 8-17 óra között egy megadott két órás kiszállítási időintervallumban, melyet a kiszállítás napján reggel határoz meg az MPL és melyről értesíti a címzettet. Célszerű olyan címet megadni, ahol napközben 8-17 óra között bármikor át tudja venni a csomagot. Kétszeri kézbesítési kísérletet tartalmaz az ár. E-mailben értesítést küldünk a csomag részleteiről, illetve nyomon követhető a csomag útvonala az MPL weboldalán a megadott csomagazonosító segítségével. A kiszállítás napjának reggelén az MPL SMS tájékoztatást küld a címzettnek. A küldemények maximális tömege 40 kg. A 40 kg-nál nagyobb súlyú csomagok esetén egyedi szállítási díj kerül megállapítására. Az MPL ügyfélszolgálati telefonszáma +36 (1) 333-7777, mely hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00 - 17:00 óráig, illetve csütörtökön 08:00 - 20:00 óra között hívható.

FONTOS TUDNIVALÓK SÉRÜLT CSOMAG ÉS TERMÉK ÁTVÉTEL ESETÉN

Átvételkor a csomag épségét minden esetben ellenőrizze! Ha sérülést tapasztal a csomagoláson, bontsa fel a csomagot a futár vagy az ügyintéző előtt és ellenőrizze a termék(ek) épségét, hiánytalanságát és mindenképp vetessen fel jegyzőkönyvet, ezt kötelesek biztosítani Önnek ilyen esetben! Ennek hiányában sajnos nem áll módunkban panaszt, kártérítési igényt befogadni a sérült termékre!

Amennyiben a külső csomagoláson nem látható sérülés, de a csomag kibontását követően szembesül a sérült termékkel, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak írásban, az info@arumania.hu e-mail címre a sérült termékről, és annak külső csomagolásáról dokumentált fotókkal együtt a gyors és hatékony ügyintézés érdekében!
 

 Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X