Termékek Menü Kedvenceim
0

Kerékpár felszerelés

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Kétkeréken gondok nélkül
Kerékpározni mindenki szeret. Vannak, akik csak kirándulni, túrázni járnak biciklivel, de vannak olyanok is, akik napiszinten használják, iskolába, munkába járnak vele. A kerékpárnál is ugyanúgy, mint az autónál fontos, hogy rendbe legyenek az alkatrészek, megfelelő világítással rendelkezzen a bringa, azaz forgalom képes legyen a kétkerekű járművünk.

Kerékpár tárolása
Az egyik legnagyobb gond a biciklitartásban a tárolása. Ha lakásban tartjuk, kerülgetnünk kell, ránk borul. Ezért ajánljuk a plafonra szerelhető bringa tartót. Az egyszerű csörlővel könnyen felhúzhatjuk, így vigyázva kerékpárunkra és a lakásunk épségére. Ha nem szeretnéd a folyosón vagy a ház elött hagyni a bringádat, nézz körül áruházunkban milyen egyéb rögzítési lehetőségek vannak még.

Kerékpár felszerelések
Sok kerékpáros szereli maga a biciklijét. Tökéletes elfoglaltság, nem csak hobbi, de hasznos is. Ha van egy gumileszedő szerszámunk és egy multifunkciós kerékpár szerszámunk, könnyen cserélhetünk kereket, vagy háríthatunk el kisebb hibákat. Jó, ha van egy profi lámpakészletünk, amit a kerékpáron a megfelelő helyekre felszerelünk. Legfontosabb a biztonság és ahhoz, hogy mindig láthatók maradjunk, érdemes magunknál tartanunk néhány kerékpárizzót és szerszámot. A láthatóság érdekében biciklis felszerelésünket kiegészíthetjük sisakra rakható led jelzőfénnyel, így biztosan jobban felfigyelnek ránk a közlekedők.

Kerékpár biztonsága
Mivel divatos közlekedési eszköz lett a kerékpár, fokozottan kell figyelnünk a biztonságára, arra, hogy megfelelő védelemmel látjuk-e el, ha valahol ott hagyjuk. Fontos, hogy mindig jó minőségű láncokat használjunk bringánk kikötéséhez. A biztonsági láncokat zárhatjuk számzárral, lakattal vagy kulccsal. Méretük különböző, így mindenki megtalálja a kerékpárjának megfelelő biztonsági láncot.

A kerékpározás jó elfoglaltság, de fontos, hogy biciklin mindig olyan állapotban legyen, hogy ne veszélyeztessük se magunkat, se mások biztonságát. Ezért érdemes karbantartani, vigyázni rá.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X