Termékek Menü Kedvenceim
0

Akkumulátor

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

A telefon akkumulátorok fontossága
Mobiltelefon nélkül ma már nem is tudunk élni. Életünk minden pillanatában velünk van. Ma már nem csak telefonálni használjuk, hanem határidőnaplónként, de akár lakásunk vezérlőjeként is működik, ezért fontos, hogy mindig fel legyen töltve és akkumulátorunk hosszú ideig működtesse telefonunkat. Okostelefonunk egyik legfontosabb része az akkumulátor. Ahhoz, hogy mobilunkat sokáig élvezhessük, figyelnünk kell az akkumulátor helyes használatára. Minden használat kezdetén el kell olvasnunk a használati utasítást, ezzel biztosítva az akkumulátor hosszú életét. A mai telefon akkumulátorok lítium-ionnal készülnek, ezért soha nem szabad, hogy mobilunk teljesen lemerüljön, mert azzal károsítjuk készülékünket.

Mitől lesz hosszabb az akkumulátorunk élettartama?
Ha hosszú életet szeretnénk telefon akkumulátorunknak, ne engedjük, hogy töltöttsége 20% alá essen. Fontos még, hogy az akkumulátort azzal a vezetékkel töltsük, amit gyárilag kaptunk hozzá. Ha ezeket a szabályokat betartjuk, sokáig használhatjuk okostelefonunkat. Az elektromos vezetékek mellett fontos, hogy az akkumulátor soha ne melegedjen túl. Figyeljünk arra, hogy telefonunkat ne tegyük ki szélsőséges időjárásnak. Ha nagyon meleg van, tartsuk hűvösebb helyen a telefont, de ha nagyon hideg van, akkor is figyelnünk kell, mert a mobil működése leállhat, telefonunk hamar lemerülhet. A maximális működés kihasználásának érdekében tartsuk telefonunkat 40-90 százalékos töltöttségen.

Ha eljött az akkumulátor cseréjének ideje
Ha biztosan meggyőződtünk arról, hogy telefonunk akkumulátora cserére szorul, keressünk egy megbízható forgalmazót. Mikor elszántuk magunkat, hogy kicseréljük telefonunk akkumulátorát, figyelnünk kell mobilunk modellszámára és a megfelelő feszültségre. Az új gyári töltőkön kívül vásárolhatunk utángyártott telefontöltőket. Ezek az akkumulátorok pont olyan jók és megbízhatóak, mint a gyári változatuk. Figyeljünk oda, hogy töltjük mobilunkat, így élettartamát megnövelhetjük, és sokáig használhatjuk.

Mobiltelefon akkumulátorok szinte minden készülékhez!
Ha telefonja akkumulátora idősebb mint egy 1,5-2 év és már hamar lemerül, nem bírja ki az ebédig sem, akkor érdemes azt kicserélni egy teljesen újra. Válasszon az olcsóbb, de megbízható utángyártott akkumulátorok közül, vagy cserélje ki gyári akkumulátorra. Webshopunkban szinte minden márkához találni fog megfelelőt, mint az iPhone, Huawei, Samsung , Xiaomi, Sony, Nokia, LG, Motorola, Alcatel, HTC, Acer, Microsoft és még tucatnyi márkát sorolhatnánk fel. Magyarország egyik legnagyobb kínálatával rendelkezünk mobiltelefon akkumulátorok terén is!

Hogyan keresheti ki könnyedén a készüléke típusához megfelelő akkumulátort?
Ehhez használja a weboldalunk bal oldali részén található kulcsszó szűrőt. Csak gépelje be a készüléke típusát, pl. "Hauwei P30", majd nyomja meg a kereső ikont. 

Miért válasszon minket?
- 2009 óta vagyunk a piacon 100% magyar, megbízható vállalkozásként.
- Piacképes, alacsony áron kínáljuk a termékeket.
- Rövid időn belül házhoz szállítjuk a megrendeléseket.
- Számos szállítási lehetőség közül választhat kedvező díjak mellett.
- Minden termékre garanciát vállalunk.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X