Termékek Menü Kedvenceim
0

Autó, motor felszerelés

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Autó, motor felszerelés, kiegészítők, tartozékok, alkatrészek

Ma már mindenki tud autót vezetni. Munkába járunk vele, csomagot, árut szállítunk és ha kirándulni megyünk, akkor is autóba ülünk. Az autó mindennapos használati eszközünk lett. Az idővel és a használattal autónk megkopik, elromlik, ki kell cserélünk a meghibásodott autóalkatrészt vagy szervizbe kell vinnünk, hogy újra használni tudjuk kocsinkat.


Az autó és értékállóságának védelme

Ebben a felfokozott világban jobban kell figyelnünk értékeinkre. Másodpercek alatt feltörik az autónkat, ezért olyan biztonsági autófelszerelésekkel kell védeni gépjárművünket, amivel nem tudják feltörni és elvinni azt. Erre az egyik tökéletes szerkezet a kormányzár. A kormányzár használatával megnehezítjük a tolvajok munkáját, így autónk nagyobb védelembe van.
Autónkat nem csak a tolvajoktól védjük, hanem az időjárástól is. Ha nincs garázsunk, ahol biztonságosan tárolhatjuk kocsinkat, használjunk szélvédő takaró fóliát. Ha ennél nagyobb védelemre vágyunk, az autóponyva tökéletes megoldás. A zord időjárást is jól bírja, a jégesőtől is véd.
Autónk értékállóságának érdekében használhatunk különféle fóliákat. A sötétítőfólia vagy a napfényvédő fólia védik a kocsit és az utasteret, ezzel növelve az utasok komfortérzetet és az autónk állagát. Ha a kőfelverődés ellen szeretnénk védekezni, válasszuk a kőfelverődés elleni fóliát. Nem lesz karcos a karosszéria így az autó értéke ezzel nem romlik.
Ha valaki természetközeli helyen él, biztos találkozott már állat lábnyomokkal az autóján, vagy észlelt nyest nyomokat háza körül. Ezt a problémát könnyen megoldhatjuk, ha ultrahangos nyest riasztót használunk. Nem öli meg az állatot, de kellemetlen hangja elkergeti azt. Így nem lesznek szétrágva autónk vezetékei és nem kezdődik mérgelődéssel a nap.

Kínálatunkban megtalálható minden olyan autófelszerelési cikk, ami megkönnyíti autónk működését, legyen bármelyik évszak. Jégkaparó, csomagtartó háló, autó üléshuzat, kézicsörlő, tolatókamera és radar vagy fordulatszám mérő, jóminőségű, hosszúéletű termék.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X