Termékek Menü Kedvenceim
0

Nyomtató kellék, Toner, Tintapatron

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:
Elérhető, 5-10 munkanap
8 390 Ft
Elérhető, 5-10 munkanap
11 690 Ft

Tintapatron vagy toner?

Sokféle nyomtató megtalálható a piacon, a különböző igényeknek megfelelően. Az irodákban munkaeszköz, és sok ember már otthon is használ nyomtatót munkájához. A home office elterjedésével egyre többen vásárolnak fekete-fehér vagy színes nyomtatókat otthonukba.

Otthoni felhasználás
Az otthoni nyomtatók kisebb kapacitással rendelkeznek, mint a nagyobbak és a hely igényük is kisebb, mint az irodai nyomtatóknak. A kisebb nyomtatók tintapatronokkal működnek. Egy tintapatron átlag nyomtatási képessége 250 oldal. A gyártó cégek nagy többsége úgy alakította ki a patronokat, hogy az általuk gyártott típusok újratölthetők legyenek. Az utángyártott termékek skálája majdnem olyan széles, mint a gyári tintapatronok kínálata. Figyelnünk kell, mert ha a nyomtatót sokáig nem használjuk a festék bele szárad a patronba és utána már nem tudjuk használni. Ha ezt szeretnénk elkerülni, nyomtassunk minimum hetente egyszer legalább egy oldalt, ezzel biztosítva nyomtatónk hosszú életét.
Irodai felhasználás

Az irodai nyomtatók, vagy a kisebb nyomdai szolgáltatóknál levő, nagyobb nyomtatók tonerkazettákat használnak. Ezek a tonerkazetták nagyobb kapacitással bírnak, mint a tintapatronok. Átlagba 1000-30000 oldal nyomtatására képesek. A tonereket is után lehet tölteni, mint a tintapatronokat, de a tonereknél a működéshez cserélni kell, a rajtuk levő chipet is. A lézernyomtatók egyik nagy előnye, hogy nem száradnak be. A tonereket sokáig használhatjuk, a jól töltött tonerek tiszta munkát biztosítanak.

Jó minőségű, megbízható gyári tintapatronok és tonerek festékei egyenletes, szép fedést biztosítanak a lapon. Nyomtassunk dokumentumokat, diplomamunkát vagy színes képeket, mindig elégedettek leszünk a végeredménnyel. Az utántöltött tintapatronokkal és tonerekkel pénzt takaríthatunk meg, hisz ezeknek a beszerzése kedvezőbb, mint az eredeti gyári modelleknek.
Ha ragaszkodunk a klasszikus dolgokhoz és írógépet használunk, különböző festékszalagok közül válogathatunk webáruházunkban, de a kínálatunk között megtalálhatjuk a ma divatos, 3D nyomtatószálat vagy a feliratozó szalagot is.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X