Termékek Menü Kedvenceim
0

Víztechnika

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Víztechnika
A víznek napjainkban nagyon nagy szerepe van, hisz egyre kevesebb van belőle a földön. Vigyáznunk kell és okosan használnunk. Ezért, ha kertes házunk van, kutat furatunk vagy ásatunk, ezzel könnyítve a vezetékes víz használatát. A kutakhoz szivattyút használunk, ami kiemeli a vizet a mélyből. Különböző szivattyúkat használhatunk, attól függ, hogy milyen a kutunk mélysége és kialakítása. Klasszikus búvárszivattyúval vagy nagy teljesítményű külső szivattyúval hozhatjuk a vizet a felszínre. Ha víztechnikáról beszélünk, nem csak a kutakra kell gondolnunk. Ide tartoznak a kerti medencék a locsolórendszerek vagy a házi szökőkutak is. Nincs is annál jobb, mint mikor a rekkenő hőségben saját medencénkben süttetjük a hasunkat. A medencénknek is van szivattyúja, ami kiszűri a vízből a piszkot és átforgatja a vizet. Ezeket a szivattyúkat kerti tavakhoz is használhatjuk. A kerti tavak reneszánszukat élik, hisz a nagy melegben hűsítő forrása lehet a kertünknek. Nem csak praktikus, de csodálatos látványt is nyújt tulajdonosának.

Ha tudni szeretnénk, hogy mennyi vizet használunk el, érdemes rákötnünk a kerti vízcsapunkra egy víz átfolyásmérőt. Egyszerűen ellenőrizhető így a vízfogyasztásunk, így jobban szabályozhatóvá válik az elhasznált víz mennyisége.
Legyen úszómedence vagy egy kút, áruházunkban mindent megtalálunk, ami a működésükhöz szükséges. Lefolyótömlő összekötők, tömlőbilincsek, nyomáskapcsolók, és egyéb termékek segítik a tökéletes kiépítését a vizes rendszerünknek. Ezek a szerkezetek megkönnyítik vízhasználatunkat.

Nincs is annál klasszabb dolog, mint mikor a kertünket a saját kutunk vizével locsoljuk. Esetleg saját öntözőrendszerünk van, amit magunk építettünk ki és a forró nyári napokon a saját kertünkben a saját medencénkben fürdőzünk. Tervezzük meg a kertünket és használjuk a vizet gazdaságosan, okosan kiépítve.

Áruházunknak fontos a minőség, ezért olyan termékeket forgalmazunk, amitől vásárlóink sokáig élvezhetik a víz nyújtotta boldog pillanatokat.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X