Termékek Menü Kedvenceim
0

Kijelzővédő fólia, üvegfólia

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:

Védőfóliák, védőüvegek használata mobiltelefon kijelzőkre
Nincs is annál bosszantóbb dolog, mikor észrevesszük, hogy mobilunk képernyője megkarcolódott, megrepedt. Ezt a kellemetlenséget könnyen elkerülhetjük, ha telefonunk kijelzőjét védelemmel látjuk el. Mobiltelefonunk egyik legfontosabb kelléke a védőfólia. Megvédi telefonunk kijelzőjét a karcolásoktól és a repedéstől. Ezek használatával a mechanikai sérülések javítása olcsóbb, hisz nem kell a kijelzőt kicserélni egy sérülés után, csak a fóliát kell leszedni és egy újabbat visszarakni. A védőfóliák és a védőüvegek átlátszóak, így nem változtatják meg telefonunk külsejét, tökéletesen idomulnak a kijelzőre, szinte láthatatlanok.

Miért jók a védőfóliák?
A helyesen felhelyezett kijelző védőfóliák hosszú ideig védik mobilunkat, tökéletesen illeszkednek a telefonra, a használat során nem válnak le a képernyő kijelzőről, nem pöndörödnek fel szélei. Különböző keménységű fóliákat forgalmazunk, hogy mindenki megtalálja a neki legkedvezőbbet. A polikarbonát védőfóliák 3H, míg a hibrid fóliák akár 9H keménységűek is lehetnek. Ezeket az anyag keménységeket Mohs-skálán mérik. Minél magasabb a skálán a szám, annál nagyobb a fólia védőképessége.

Az üvegfólia előnyei
Az üvegfóliák magasabb védelmet biztosítanak a telefonok kijelzőinek. Nem csak a karcolástól, de a töréstől is védik mobilunkat. Ezek a fóliák a Mosh-skálán 9H-s keménységgel bírnak. Anyaguk vékony és merev, így könnyen fel lehet rakni a kijelzőre úgy, hogy nem kerül levegő a fólia alá. Ha a mobiltelefon íves, 3D-s íves üvegfólia a legmegfelelőbb megoldás. A védőüvegeket úgy alakították ki, hogy a gombokat, a mikrofont és a kamerát ne takarják le. A védőrétegen kialakított kis lyukak biztosítják a tökéletes használatot. Ezek a kis lyukak segítenek abban, hogy hívás közben jól halljuk beszélgető társunkat és kameránk jó minőségű képet készítsen.

Életünk nélkülözhetetlen darabja lett a mobiltelefon. Fontos, hogy megvédjük a külső hatásoktól, így sokáig élvezhetjük használatát.

Üvegfólia, kijelzővédő fólia szinte minden mobiltelefon típusra!
Találja meg a megfelelő kijelzővédő fólia védelmet mobiltelefon készüléke számára és védje meg az idő előtti karcolásoktól, sérülésektől. Jobb ma egy üvegfólia, mint holnap egy kijelző csere! Szinte minden márkákhoz értékesítünk kijelzővédő fóliákat, mint az iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi, Sony, Nokia, LG, Motorola, Alcatel, HTC, Acer, Microsoft és még tucatnyi márkát sorolhatnánk fel. Magyarország egyik legnagyobb kínálatával, összesen mintegy 3.500 különböző mobiltelefon fólia vagy üvegfólia közül vásárolhat.

Hogyan keresheti ki könnyedén a készüléke típusához megfelelő fóliát?
Ehhez használja a weboldalunk bal oldali részén található kulcsszó szűrőt. Csak gépelje be a készüléke típusát, pl. "Hauwei P30", majd nyomja meg a kereső ikont. További szűrésekhez csak gépelje be ismét a keresendő kifejezéseket és ismét nyomja meg a kereső ikont, és így tovább. Számtalan kulcsszóra szűrhet így, de akár törölhet is vissza kulcsszavakat egyesével.

Miért válasszon minket?
- 2009 óta vagyunk a piacon 100% magyar, megbízható vállalkozásként.
- Piacképes, alacsony áron kínáljuk a termékeket.
- Rövid időn belül házhoz szállítjuk a megrendeléseket.
- Számos szállítási lehetőség közül választhat kedvező díjak mellett.
- Minden termékre garanciát vállalunk.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X