Termékek Menü Kedvenceim
0

71424 LEGO® Super Mario™ Donkey Kong' s Tree House bővítőkészlet

A termék képek illusztrációk.

Ár:
29 990 Ft (23 614 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #555570
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® Super Mario™ 71424 Donkey Kong' s Tree House bővítőkészlet

A LEGO Super Mario Donkey Kong Treehouse bővítőkészlete (71424) lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy színes dzsungelszintet építsenek, és szerepjátékokat játszhassanak a Donkey Kong csapatával. A gyerekek elvihetik LEGO Donkey Kong-ot a faházába a dzsungelben, megetethetik banánnal és játszhatnak a kongákkal.

Rengeteg autentikus részlet fog örömet szerezni a Donkey Kong-rajongóknak, mint például a megépíthető TV, rádió és titkos rekesz. Gyermeke meglovagolhatja a Super Mario karakterek LEGO Mario, LEGO Luigi vagy LEGO Peach interaktív figuráit (nem része a készletnek) a Donkey Kong figura hátán, szundíthat a függőágyban, kirázhat egy banánt a tenyeréből. fát, és etesse meg őket Donkey Kong-nak, aki kongákat fog játszani, és hagyja, hogy Cranky Kong meglátogassa digitális érméket. 2 LEGO Super Mario Donkey Kong karaktert tartalmaz: Donkey Kong és Cranky Kong. De ne feledje, hogy az interaktív játékélményhez a 71360, 71387 vagy 71403 kezdőkészletek egyike szükséges. Töltsd le a LEGO Super Mario alkalmazást építési utasításokért és egyéb klassz ötletekért, hogy gyermekednek még kreatívabb élményben legyen része.

A LEGO Super Mario gyűjthető játékkészletek bővíthetők és újratervezhetők számtalan kreatív kihíváshoz. Remek ajándékötlet 8 évesnél idősebb gyerekeknek, fiúknak és lányoknak – és minden Donkey Kong-rajongónak – ez a moduláris Super Mario Treehouse játékkészlet más LEGO Super Mario játékkészletekkel kombinálva számtalan egyedi pályát hozhat létre.

Az alapkonfigurációban a modell 19 cm magas, 46 cm széles és 17 cm mély.
555 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A 8 éven felüli játékosok összeállnak Donkey Konggal a dzsungelben, hogy banánt ajándékozzanak és kongadobozzanak ezzel a színes LEGO Super Mario kiegészítő készlettel
A gyerekek felfedezhetik a LEGO faházas játékot megépíthető TV-vel, rádióval és titkos rekesszel, szunyókálhatnak a függőágyban, ledobhatnak egy banánt a pálmafáról és még sok más
A LEGO Mario, a LEGO Peach vagy a LEGO Luigi mellett (a figurákat nem tartalmazza) a gyerekek Donkey Kong hátán lovagolhatnak, ellátogathatnak a Cranky Kongba, kongadobokon játszhatnak és sok mást is szerezhetnek digitális érméket.
2 LEGO Super Mario Donkey Kong figurát tartalmaz: Donkey Kong és Cranky Kong, és az interaktív játékhoz szükséges kezdőkészlet (71360, 71387 vagy 71403)
Ez a moduláris készlet más LEGO Super Mario játékkészletekkel kombinálható, és digitális építési utasításokat, építési ötleteket és játékötleteket tartalmaz a LEGO Super Mario alkalmazással, hogy inspirálja a játékosokat.
Ez az 555 darabos készlet egy nagyszerű játék, amely tökéletes születésnapi vagy mindennapi ajándék lehet fiúknak, lányoknak és minden 8 év feletti gyermeknek, aki szereti a LEGO Super Mario építőjátékokat és a Donkey Kong karaktereket.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Donkey Kong' s Tree House bővítőkészlet · Korosztály: 8 éves kortól · LEGO építőkockák: 555

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X