Termékek Menü Kedvenceim
0

11030 LEGO® CLASSIC Nagy kreatív építőkészlet

A termék képek illusztrációk.

Ár:
27 390 Ft (21 566 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #539146
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® CLASSIC 11030 Nagy kreatív építőkészlet

LEGO Classic nagyméretű kreatív építőkészlet (11030) – a tökéletes módja annak, hogy kreativitást vigyél otthonodba! Ez a készlet 1000 színes téglát és sok építési inspirációt tartalmaz az 5 év feletti gyerekek számára, akik szeretnek kreatívan játszani. Az autó, virág, gitár és egyebek építésére vonatkozó utasításokkal serkenti a gyerekek fantáziáját és segíti motoros készségeik fejlesztését. A szülők is csatlakozhatnak: Ezzel a készlettel időt tölthet gyermekeivel, vagy nézheti, ahogy egy ötletből valami teljesen újat építenek!

Az építőelem-választék élénk színei végtelen lehetőségeket kínálnak - válasszon kék, szürke, piros és zöld tónusok közül, és építsen meg bármilyen szerkezetet, amit szeretne. Az ötletekkel teli LEGO kockás magazin a képzeletet is serkenti és problémamegoldásra ösztönöz. És ha valamivel elkészülnek, mindig egy új projekt vár a sarkon, mert minden alkotás új ötleteket ébreszt! Nem csoda, hogy a LEGO-t sok szülő jól megérdemelt csemegeként tekinti, amely a felfedezés útján történő tanulásra ösztönzi.

Ez a LEGO építőjáték 5 éves kortól alkalmas fiúk és lányok számára: Akár a Lego Classic készletekkel kapcsolatos oktatásra vágyik gyermeke, akár csak élvezi, hogy szabályok és korlátozások nélkül fedezze fel saját kreativitását, ez a játék minden bizonnyal a megfelelő választás ezekre a kívánságokra! Mintha ez még nem lenne elég, a könnyen követhető képi utasítások biztosítják, hogy az építés gyors és szórakoztató legyen, miközben gyermeke fontos mérnöki és tervezési ismereteket sajátít el.
1000 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Ez a LEGO Classic játék 1000 élénk színű LEGO kockát és rengeteg építési inspirációt tartalmaz, hogy felkeltse a gyermekek tervezés iránti szenvedélyét.
A gyerekek az építőjátékkal földgömböt, virágot, gitárt, házat, mosolygós hangulatjelet, papagájt és sok mást építhetnek.
A gyerekek kreativitásukat és a színes LEGO kockák teljes választékát felhasználva bármit megépíthetnek, amit csak el tudnak képzelni.
Ez a LEGO Classic kockakészlet nagyszerű a kreatív játék ösztönzésére, és nagyszerű módja annak, hogy a szülők megosszák egymással értékes tapasztalataikat.
Tökéletes ajándékötlet születésnapra, jutalomra vagy bármilyen más alkalomra, és több évnyi kreatív játékot biztosít 5 éves kortól.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Nagy kreatív építőkészlet · Korosztály: 5 éves kortól · LEGO építőkockák: 1000

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X