Termékek Menü Kedvenceim
0

76994 LEGO® Sonic the Hedgehog Sonic hurokpróbája a Green Hill Zone-ban

A termék képek illusztrációk.

Ár:
47 490 Ft (37 393 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #552946
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás


LEGO® Sonic the Hedgehog
76994
Sonic hurokpróbája a Green Hill Zone-ban


A LEGO Sonic the Hedgehog Sonic Green Hill Zone Looping Challenge (76994) játékával a rajongók felfedezhetik a legnagyobb kihívást. A katapult Sonicot a gyorsulási labdáján keresztül küldi a pályán, hogy az állatokat Dr. Megmenti Eggmant és a Badnikokat.

A 8 éven felüli gyerekek nagyon jól érezhetik magukat a Sonic the Hedgehog építőjátékban a valóságban. Átütheti a Sonic figurát a hurkon és a karikán, hogy elkapja Dr. Felborítja Eggman mechjét, és kiszabadítja a mechben rekedt állatfigurákat. Ezután gyermeke ülhet a vízi járművön az Amy figurával, és csapdákat állíthat fel a két Badnik, Chopper és Newtron megállítására. A LEGO Sonic készlet nemcsak pörgős akcióélményt kínál, hanem számos szerepjátékot is lehetővé tesz Sonic the Hedgehog karakterekkel, és lehetővé teszi, hogy gyermeke történeteket játsszon el, és gondoskodjon a megmentett állatokról. A LEGO Builder alkalmazással gyermeked nyomon követheti az építés előrehaladását, elmentheti a készleteket, és használhatja a praktikus 3D forgatási és nagyítási funkciókat.

A LEGO Sonic the Hedgehog játékok gyerekeknek, fiúknak és lányoknak lehetővé teszik számukra, hogy a valóságban is megtapasztalják a videojátékok pörgős akcióit. Eredeti részleteinek és jellemzőinek köszönhetően ez az összeépíthető LEGO készlet nagyszerű Sonic the Hedgehog ajándék lehet mindenkinek, aki meg akarja építeni a játékot.

A főétel hurkolással 21 cm magas, 37 cm széles és 19 cm mély.
802 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A 8 éves és annál idősebb gyerekek megépíthetik saját játékukat 9 Sonic karakterrel, és az izgalmas akció-kalandokat kreatív szerepjátékokkal kombinálhatják a LEGO Sonic the Hedgehog: Sonic Looping Challenge játékkal a Green Hill Zone készletben.
A gyerekek megépíthetik a rámpákat és akadályokat tartalmazó pályát, majd a gyorslabda segítségével Sonicot átküldhetik a hurkon és a nagy gyűrűn, hogy megmentsék az állatokat Dr. hogy megmentse Eggmant
Kétféleképpen lehet játszani ezzel a LEGO Sonic készlettel: Miután végigvezették Sonicot az akciódús tanfolyamon, a gyerekek elkészíthetik saját történeteiket Sonicnak és Amynek, hogy vigyázzanak a megmentett állatokra.
Ez az építhető játék 9 karaktert tartalmaz, köztük Sonic és Amy figurákat, Flickyt, Beckyt, Pockyt, Peckyt és Dr. Eggman, valamint Badnik' s Chopper és Newtron, valamint sok Sonic játékkellék a szerepjátékokhoz
A LEGO Builder alkalmazás intuitív építési kalandra viszi gyermekét, ahol praktikus eszközök állnak rendelkezésére a nagyításhoz és a 3D-ben való forgatáshoz, a haladás nyomon követéséhez és a készletek mentéséhez.
Ez a LEGO Sonic the Hedgehog építőjáték szórakoztató születésnapi vagy minden másnapi játék a 8 év feletti gyerekeknek, fiúknak és lányoknak, akik szeretik a videojátékokat és az ötletes játékokat.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Sonic hurokpróbája a Green Hill Zone-ban · Korosztály: 8 éves kortól · LEGO építőkockák: 802

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X