Termékek Menü Kedvenceim
0

71477 LEGO® DREAMZZZ Sandman' s Tower

A termék képek illusztrációk.

Ár:
39 690 Ft (31 251 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #552968
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás


LEGO® DREAMZZZ
71477
Sandman' s Tower


LEGO DREAMZzz A Sandman' s Tower (71477) segítségével 9 éves és annál idősebb gyerekek fedezhetnek fel egy fantasztikus LEGO kastélyjátékot. Ezzel az építőkészlettel a gyerekek segíthetnek a hősöknek megvédeni a Homokember varázslatos otthonát a gonosz Soha Boszorkánytól és a társától, Sneaktől!

Ez a hősjáték 2 kreatív építési lehetőséget kínál. Gyermeke építhet lenyűgöző erődöt, vagy emelhet elegáns tornyot. Az erődben homokóra ágyú található, a torony teteje pedig forgatható. Mindkét változathoz lenyűgöző kiegészítők tartoznak, például fegyverállvány, bájitalállomás és varázslatos könyv. A fantáziaállatok, köztük egy megépíthető LEGO játékmadár és egy pókjáték is játékra invitálnak. Izzie, Mateo, Logan és a Sandman, valamint a gonosz Neverwitch és csatlósa, Sneak keltik életre a játékkészletet.

Ez az építhető toronyjáték fantasztikus állatfigurákkal az izgalmas tévésorozaton alapul, és lehetővé teszi, hogy a gyerekek megépítsék álmaik tornyát. Ez a LEGO DREAMZzz játék egy különleges fantáziaajándék lányoknak és fiúknak, akik szeretik a meséket és a mitikus lényeket.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: LEGO várjáték: LEGO DREAMZzz A Sandman' s Tower egy megépíthető hősjáték, amellyel 9 éves és annál idősebb lányok és fiúk 2 fantasztikus modellt építhetnek.
2 játéklehetőség: A kreatív gyerekek a LEGO kockákat lenyűgöző erőddé vagy elegáns toronyjátékká alakíthatják
5 részletes LEGO DREAMZzz minifigura: A LEGO DREAMZzz készlet tartalmazza Izzie-t, Mateót, Logant és a Homokembert, valamint a gonosz Soha Boszorkányt és a csatlósát, Sneaket
Fantasy Animals: Az építőjáték két mozgatható játékállatot is tartalmaz - egy pókjátékot és egy LEGO játékmadarat
Különleges ajándék gyerekeknek: Ez a mitikus lényekkel díszített LEGO kastély nagyszerű fantáziaajándék 9 éves és annál idősebb fiúknak és lányoknak – ajándékozd születésnapi vagy karácsonyi ajándékként!

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Sandman' s Tower · Korosztály: 9 éves kortól · LEGO építőkockák: 723

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X