Termékek Menü Kedvenceim
0

71469 LEGO® DREAMZZZ Rémálom cápahajó

A termék képek illusztrációk.

Ár:
61 990 Ft (48 811 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #552965
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás


LEGO® DREAMZZZ
71469
Rémálom cápahajó


Ezzel a LEGO DREAMZzz Rémálomcápahajó (71469) készlettel a fiatal álmodozók elhajózhatnak az álomvilágba, és újrateremthetik a LEGO DREAMZzz tévésorozat izgalmas jeleneteit, vagy kitalálhatják saját kalózkalandjaikat. Gyermeked megépítheti a Nightmare King veszélyes kalózhajóját, amelyről ki kell mentenie Izzie kedvenc plüssállatát, Bunchut.

Hagyja, hogy gyermeke döntse el, hogy kalózjátékkal vagy tankos játékkal szeretne-e inkább játszani, mert mindkettő lehetséges! Kalózhajóként a LEGO építőjáték erős motorokkal és vitorlákkal rendelkezik, míg tankként menő kiegészítőkkel és repülő szemgolyókkal rendelkezik. Mindkét építési lehetőség maximális kreativitást tesz lehetővé gyermeke számára, és megduplázza a szórakozást! A fiatal építők is kinyithatják a LEGO cápajáték száját, hogy LEGO minifigurákat helyezzenek be, megnyomhatnak egy gombot egy rejtett kincsesláda felfedéséhez, és leválaszthatják a hátsó fülkét. Ráadásul a két oldalon lévő tornyok forognak és tüzelnek, és van egy ketrec csapóajtóval a közepén – elég cucc ahhoz, hogy minden gyerek fantáziáját megmozgassa!

A szörnyeket és járműveket szerető gyerekek számára ez a kreatív kalandjáték tökéletes ellenszere az unalomnak. A LEGO DREAMZzz Mateo, Izzie, Nova és a Nightmare King minifigurákkal együtt a bátor fiúk és lányok végtelen történeteket alkothatnak ezen a LEGO Nightmare cápahajón.

A Nightmare Shark Ship méretei: több mint 31 cm magas, 60 cm hosszú és 25 cm széles.
1389 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A gyerekek egy csodálatos álom kalózhajó játékot építhetnek ezzel a LEGO DREAMZzz Badmare Shark Ship építőkészlettel, amely 4 minifigurát is tartalmaz.
Az Éjszakai Vadász Izzie kedvenc plüssállatát egy kalózhajóval kombinálta, hogy egy szörnyeteg járművet alkosson A kalózjáték hajó vagy tank módban építhető
TELJES SZÓRAKOZÁSSAL: A cápahajós játék nyitható pofával, titkos kincsesládával, levehető tatkabinnal, ketreccel, csapóajtóval és forgó tornyokkal rendelkezik.
Ennek a LEGO DREAMZzz építőjátéknak a hajómódja erőteljes motorokat és vitorlákat tartalmaz, míg a tank módban menő kiegészítők és repülő szemgolyók találhatók.
A modellkészlet 4 LEGO DREAMZzz minifigurát tartalmaz: Mateo, Izzie, Nova és a Nightmare King, hogy életre keltsék a varázslatos tévés történetet.
A kalandjáték történetalapú építési utasításokat tartalmaz (a LEGO Builder alkalmazásban is elérhető), hogy kreatív utazásra vigye a gyerekeket
Az ötletes játékot és a LEGO DREAMZz világában szeretnek elmerülni a gyerekeknek, az ehhez hasonló járművekkel felszerelt klassz játékkészletek kiváló születésnapi vagy karácsonyi ajándékok lányoknak és fiúknak.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Rémálom cápahajó · Korosztály: 10 éves kortól · LEGO építőkockák: 1389

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X