Termékek Menü Kedvenceim
0

71458 LEGO® DREAMZZZ krokodil autó

A termék képek illusztrációk.

Ár:
28 290 Ft (22 275 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #552982
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás


LEGO® DREAMZZZ
71458
krokodil autó


A 8 évesnél idősebb gyerekek az álomvilágba száguldhatnak a LEGO® DREAMZzz™ krokodilkocsival (71458). A DREAMZzz tévésorozaton alapuló építő- és játékkészlet segítségével a rajongók egy csodálatos játékautót építhetnek, hogy megmentsék Jaydent a hátborzongató éjszakai vadásztól!

Az építési útmutató képes mese formájában érkezik, melynek segítségével gyermeke két építési lehetőség közül választhat. Ezért a kreatív LEGO játék fiúknak és lányoknak 8 éves kortól dupla szórakozást kínál! Építsd meg a félelmetes krokodilautót, hogy elriasztd a rémálmokat, vagy építsd meg a szupergyors Monster Truck-ot, hogy utolérd a motoros éjszakai vadászokat, és megmentsd Jaydent. A krokodilos változatban a játékautó állítható karokkal és lábakkal, valamint a hűtőrészben elrejtett katapulttal rendelkezik, amely korongokat dob ki a krokodil szájából. A LEGO jármű egy terepjárót tartalmaz guruló kerekekkel és levehető tetővel, hogy elférjen benne egy LEGO DREAMZzz minifigura.

A fiatal álmodozók csatlakozhatnak a menő LEGO DREAMZzz karakterekhez, Cooperhez és Jaydenhez egy gyors üldözésben ezzel a kalandjátékkal. Főleg azok, akik szeretik a LEGO járműveket, végtelenül sok időt töltenek ezzel az összeépíthető LEGO DREAMZzz készlettel, amely játékautókat és motoros játékokat tartalmaz – remek ajándék 8 évesnél idősebb fiúknak és lányoknak.

A nagyobb változatban a modell 8 cm magas, 45 cm hosszú és 15 cm széles.
494 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A DREAMZzz tévésorozat rajongói csatlakoznak Cooperhez és Loganhez, hogy megmentsék Jaydent az éjszakai vadásztól ezzel a 2 az 1-ben LEGO DREAMZzz krokodil autós játékkal.
A cselekvés-orientált instrukciókkal a gyerekek választhatják, hogy a LEGO járművet játékautóként vagy leveszett, szupergyors monster truck-szerű játékként építik meg.
Krokodil módban a LEGO állatjármű korongokat lő, és állítható karokkal, lábakkal és farokkal rendelkezik, így a gyerekek könnyedén eljátszhatják a különböző jeleneteket.
Terep módban a játék szörnyeteg teherautó nagy guruló kerekekkel, lángeffektussal és levehető tetővel rendelkezik, ahol egy minifigurát helyezhet el.
Részletes LEGO DREAMZzz minifigurákat is tartalmaz: Cooper, Jayden és az éjszakai vadász, egy gonosz segítő, egy klassz játékmotorkerékpár és izgalmas történetekkel ellátott építési utasítások
Tekintse meg a kreatív LEGO DREAMZzz játékkészletek teljes választékát, és hagyja, hogy gyermekei eljátsszák a tévéműsor történetét, és képzeletbeli kalandokat álmodjanak meg játék közben.
Ez a LEGO autós játékkészlet nagyszerű ajándék fiúknak, lányoknak és minden 8 évesnél idősebb gyermeknek, aki szereti a nagyszerű autókat és a fantáziadús történetmesélést.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): krokodil autó · Korosztály: 8 éves kortól · LEGO építőkockák: 494

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X