Termékek Menü Kedvenceim
0

71425 LEGO® Super Mario™ Diddy Kong Cart Ride bővítőkészlet

A termék képek illusztrációk.

Ár:
47 490 Ft (37 393 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 12 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #552954
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® Super Mario™ 71425 Diddy Kong Cart Ride bővítőkészlet

A Diddy Kong Lorenritt kiegészítő készlete (71425) lehetővé teszi a Super Mario rajongók számára, hogy LEGO kockák segítségével ikonikus Donkey Kong pályát alkossanak Super Mario univerzumban. Ez a LEGO Super Mario Donkey Kong játék számos rejtett részletet és funkciót tartalmaz, amelyeket a gyerekek felfedezhetnek építés és játék közben.

Vegye figyelembe, hogy az interaktív játékélményhez a 71360, 71387 vagy 71403 kezdőkészletek egyikére van szükség. A gyerekek a kezdőkészletekből LEGO Mariót, LEGO Luigit vagy LEGO Peach-et a teherautóba helyezhetik, és hagyhatják, hogy száguldjanak a pályákon. Útközben kiütik a Nibbler Shark-t, megjavítják a törött pályaszakaszt, legyőzik a vakondtársat, és felrobbantják a sziklát, hogy felfedjék a banánokat, amelyeket ajándékba adnak a Super Mario karaktereinek. Vásároljon léggömböket a repülőboltban, vagy repüljön a géppel, hogy több digitális érmét gyűjtsön. Töltsd le a LEGO Super Mario alkalmazást építési utasításokért és más klassz ötletekért, hogy gyermekednek még kreatívabb élményben legyen része LEGO Super Mario építőjátékával.

A gyűjthető LEGO Super Mario készletek sokféleképpen bővíthetők és átrendezhetők, hogy kreatív kihívásokat kínálhassanak, és a gyerekeket együtt érmegyűjtő küldetésekre küldje. Fantasztikus ajándékötlet 8 évesnél idősebb gyerekeknek, fiúknak és lányoknak – és minden Donkey Kong-rajongónak – ez a moduláris játék újraépíthető, és más LEGO Super Mario játékkészletekkel kombinálva számtalan egyedi pályát hozhat létre.

Az alapkonfigurációban ez a modell 12 cm magas, 51 cm széles és 50 cm mély.
1157 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Készíts szórakoztató Donkey Kong kihívásokat ezzel a LEGO Super Mario Donkey Kong játékkészlettel gyerekeknek, és vezesd a kocsikat, repülj a géppel és robbantsd fel a kockákat.
A játékosok megjavíthatják a törött pályaszakaszt, félreüthetik az útból a Nibblersharkot, legyőzhetik a Vakond Palot, és " felrobbanthatják" a sziklát egy csomó banánért, amelyet a Donkey Kong karaktereknek ajándékozhatnak.
Ez a Super Mario építőjáték akciócímkéket tartalmaz, amelyek reakciókat váltanak ki léggömbök vásárlásakor és a repülőgépes játék repülésekor a LEGO Mario, LEGO Luigi vagy LEGO Peach segítségével (nem tartozék).
A készlet tartalmaz még 4 LEGO Super Mario karaktert Donkey Kong világából – Funky Kongot és Diddy Kongot –, valamint egy Nibblekait, amely félrehajtja az útból, és egy vakondtársat a legyőzéshez.
Ez a Super Mario építőjáték szórakoztató karácsonyi vagy születésnapi ajándék fiúknak, lányoknak és minden olyan gyermeknek, aki rendelkezik LEGO Super Mario kezdőkészlettel (71360, 71387 vagy 71403).
Ez a moduláris készlet átépíthető és kombinálható más LEGO Super Mario készletekkel, amelyek mindegyike megtalálható a LEGO Super Mario Companion alkalmazásban digitális építési utasításokkal és még sok mással.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Diddy Kong Cart Ride bővítőkészlet · Korosztály: 8 éves kortól · LEGO építőkockák: 1157

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X