Termékek Menü Kedvenceim
0

71423 LEGO® Super Mario™ Bone Bowser erődcsata-kiegészítő készlete

A termék képek illusztrációk.

Ár:
47 490 Ft (37 393 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #552953
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® Super Mario™ 71423 Bone Bowser erődcsata-kiegészítő készlete

A Bone Bowser Fortress Battle Expansion Set (71423) segítségével elkészítheted a Super Mario univerzum legendás helyszínének csodálatos LEGO kockás változatát. Ezzel a lenyűgöző Super Mario játékkal a gyerekek kiszabadíthatják a lila varangyot Bone Bowser erődjéből, és izgalmas párbajokban vehetnek részt.

A játékosok felfedezhetik az erődöt egy interaktív Super Mario figurával – LEGO Peach, LEGO Mario vagy LEGO Luigi (nem része a készletnek). Az erődben van egy nyíló Bowser állkapcsa alakú bejárat, egy daru, amely kiszabadítja a lila varangyot a csapdából, és leüti a Bone Bowser-eket, békalábok a Bone ellenségek legyőzésére, valamint egy parázsszívó támadási funkció. Az akciódús szórakozás garantált 5 LEGO Super Mario karakterrel – Bone Bowser, Ember Sucker, Bone Piranha, Bone Goomba és Purple Toad. Egy edzőterem, egy titkos ajtó, egy titkos stratégiai szoba, egy kulcsblokk és egy kincsesláda blokk is szerepel ebben a kiterjedt készletben. Megjegyzés: Az interaktív játékélményhez a 71360, 71387 vagy 71403 kezdőkészlet szükséges. Töltsd le a LEGO Super Mario alkalmazást építési utasításokért, remek tippekért és sok másért.

A LEGO Super Mario kezdőkészletek és kiegészítő készletek segítségével a rajongók egyedi pályákat hozhatnak létre, újratervezhetnek és bővíthetnek, és számos izgalmas érmegyűjtő küldetésbe kezdhetnek. Ez a játékkastély nagyszerű ajándék 8 év feletti gyerekeknek, fiúknak és lányoknak.

Az alapkonfigurációban a modul 27 cm magas, 46 cm széles és 31 cm mély.
1321 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A 8 éves és annál idősebb gyerekek egy legendás helyszínnel bővíthetik kezdőkészletüket, ahol 5 Super Mario karakter és rengeteg akciódús tevékenység található a LEGO Super Mario Bone Bowsers Fortress Battle kiegészítő készlettel.
A fiatal építők egy legendás jelenetet teremthetnek újra ezzel a Super Mario játékkal, miközben áthaladnak a játékkastélyon, amelynek nyíló bejárata egy Bowser állkapcsa és egy daru alakú, hogy megmentsék a lila varangyot.
Ebben a játékban úszókarok is találhatók a Bone Piranha Plant és Bone Goumba legyőzéséhez, egy Ember Sucker támadási funkció, egy edzőterem, egy titkos bejárat, egy stratégiai szoba, egy kulcsblokk és egy kincsesláda blokk.
5 LEGO Super Mario karaktert tartalmaz: Bone Bowser, Ember Sucker, Bone Piranha Plant, Bone Goomba és egy lila Varangy figura, akit ki kell menteni a kastélyból
A LEGO Peach, LEGO Mario vagy LEGO Luigi karakterek (a figurákat nem tartalmazza, az interaktív játékhoz szükségesek) sikeresen teljesíthetik ezt a mentőakciót, és kimenthetik a Lila Varangyot a csapdából, és legyőzhetik a Bone Bowser-t?
Az interaktív játékhoz szükség van a LEGO Super Mario kezdő figurák egyikére, a LEGO Mario (71360), a LEGO Luigi (71387) vagy a LEGO Peach (71403) figurára.
Ez a kreatív LEGO Super Mario építőjáték szórakoztató születésnapi ajándékként vagy különleges játékként szolgál azoknak a gyerekeknek, fiúknak és lányoknak, akiknek LEGO Super Mario kezdőkészletük van.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Bone Bowser erődcsata-kiegészítő készlete · Korosztály: 8 éves kortól · LEGO építőkockák: 1321

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X