Termékek Menü Kedvenceim
0

71411 LEGO® Super Mario™ The Mighty Bowser

A termék képek illusztrációk.

Ár:
114 290 Ft (89 992 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #512336
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® Super Mario™ 71411 The Mighty Bowser

Tiszteljen a Koopas királya előtt ezzel az építéssel, játékkal és bemutatással a LEGO Super Mario The Mighty Bowser készlettel. Ez a figura többek között a 2022. októberre új LEGO elemek felhasználásával készül, hogy pontosan lemásolja a Bowser tüskéit. A modell tartalmaz még egy tűzgolyót és egy gombot a fej és a nyak mozgásának vezérléséhez. A karja és az ujjai is állíthatóak!

Mutasd be a hatalmas Bowser-t a LEGO kockás párbajplatformon. A platformon van egy rejtett hadifogolyblokk, egy funkciókő és 2 torony, amelyeket Bowsernek le kell döntenie. Kombináld ezt a 3D modellt a külön megvásárolható LEGO Super Mario kezdőkészletek (71360, 71387 vagy 71403) egyikével, hogy Bowser párbajt vívj a Super Mario LEGO Mario, LEGO Luigi vagy LEGO Peach karakterekkel. A móka még nagyobb a Super Mario figurával!

Várom a további LEGO készleteket felnőtteknek ebből a kollekcióból. Nem számít, mit dobban a szíve, biztosan van egy építési projekt az Ön számára. A készlet nagyszerű Super Mario-ajándék minden rajongó számára, és remek szórakozást nyújt az egész család számára az építkezéshez és a játékhoz. A mellékelt, lépésenkénti összeszerelési útmutató végigvezeti Önt az összetett építési projekten.

Ez a LEGO Super Mario karaktermodell állvánnyal több mint 32 cm magas, 41 cm széles és 28 cm mély.
2807 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A rajongók megépíthetnek egy csodálatos LEGO 3D modellt a hatalmas Bowserből, hogy megünnepeljék a Super Mario végső főnökét, egy nagy, részletes figurát a megjelenítéshez és a játékhoz.
Ez az összeépíthető King of the Koopas modell állítható karokkal, kezekkel, lábakkal és farokkal rendelkezik a különböző pózokhoz, valamint egy forgó fejjel, amely a héj alatti gomb megnyomásával nyitja ki a száját.
Az ikonikus Super Mario gazembernek forgó szemei vannak, aktiválhatod a tűzgolyót a szájában, és a 2022. októberi új LEGO elemekkel újjáteremti Bowser tüskéinek megjelenését.
A párbajplatform 2 tornyot tartalmaz a Bowser ledöntéséhez, valamint egy rejtett hadifogolyblokkot funkcionális kockával a LEGO Super Mario karakterek (a figurák nem tartozék) számára, akikkel interakcióba léphetnek.
A hatalmas Bowserrel való interaktív játékhoz LEGO Mario (71360), LEGO Luigi (71387) vagy LEGO Peach (71403) figura kezdőkészletekre van szükség (külön megvásárolható)
Ez a gyűjthető LEGO Super Mario készlet része, ez a felnőtteknek szánt megépíthető modell büszkén fog kinézni a nappaliban, és fantasztikus születésnapi vagy karácsonyi ajándék lesz.
A hatalmas Bowser méretei: több mint 32 cm magas, 41 cm széles és 28 cm mély, és lépésről lépésre szóló utasításokat tartalmaz, így még a LEGO készleteket ismerő Super Mario rajongók is felvehetik az összetett építést.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): The Mighty Bowser · Korosztály: 18 éves kortól · LEGO építőkockák: 2807

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X