Termékek Menü Kedvenceim
0

71387 LEGO® Super Mario™ Kaland Luigi indító szettel

A termék képek illusztrációk.

Ár:
28 290 Ft (22 275 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #512377
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® Super Mario™ 71387 Kaland Luigi indító szettel

Lépjen be (vagy bővítse) a LEGO® Super Mario ™ univerzumot ezzel a lenyűgöző kezdőkészlettel! Megtekintheti, hogy a LEGO® Luigi ™ hogyan reagál a rózsaszínű Yoshi, Bumm Bumm és egy csontgumba, valamint a torony biomban található barna téglákra. Forgasson, ugráljon és repüljön, hogy érméket szerezzen. Szerezz szuper csillaghatalmat a? Blokk segítségével. Nem számít, hogyan építed a szinted, a szórakozás garantált!

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Mutassa be a gyerekeknek a LEGO® Super Mario ™ univerzumot a 71387 Adventure with Luigi kezdőkészlettel, amely LEGO Luigi ™ -ot tartalmaz. A gyerekek kölcsönhatásba léphetnek a karakterrel.
A LEGO® Luigi ™ rendelkezik egy színes érzékelővel, egy LCD-képernyővel, amely sok spontán reakciót mutat a mozgásokra, és egy hangszóróval, amely a videojáték ismerős hangjait és zeneszámait játssza le.
Vigye a LEGO® Luigi ™ -t az indítócsőből a céloszlopra, hagyja, hogy digitális érméket gyűjtsön a forgatáshoz, a libikócához és a repüléshez szükséges kihívásokhoz, és kölcsönhatásba léphessen a?
A torony biomot képviselő világosbarna téglák különböző reakciókat váltanak ki a LEGO® Luigi ™ -ban.
Ez a 280 darabos, modulokból készült LEGO® épületkészlet egy vicces születésnapi vagy karácsonyi ajándék a 6 éves és idősebb kreatív gyermekek számára. A szint sokféleképpen módosítható, és kombinálható más LEGO® Super Mario ™ szettekkel.
A LEGO® Luigi ™ 2 db AAA elemet nem tartalmaz, amelyek áramforrásként használják az interaktív játékélményt. A játékosok spontán reakciókat és jutalmakat kapnak kreativitásukért.
Az ingyenes LEGO® Super Mario ™ alkalmazás építési utasításokat és kreatív ötleteket tartalmaz, és biztonságos platformként szolgál a saját modelljeinek megosztására. A kompatibilis Android és iOS eszközök listája elérhető a LEGO.com/devicecheck oldalon.
A LEGO® Super Mario ™ játékkészletek legendás Super Mario karaktereket hoznak a való világba, és számtalan lehetőséget kínálnak a rajongóknak a bővítéshez, az újjáépítéshez, az alkalmazkodáshoz és a rendkívüli szintek létrehozásához.
A LEGO® téglák és alkatrészek 1958 óta megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak, így kompatibilisek, és egyszerűen és biztonságosan összeállíthatók.
A LEGO® elemeket minden elképzelhető tesztnek alávetik annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Kaland Luigi indító szettel · Korosztály: 6 éves kortól · LEGO építőkockák: 280

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X