Termékek Menü Kedvenceim
0

71360 LEGO® Super Mario™ Kaland Mario indítókészlettel

A termék képek illusztrációk.

Ár:
28 290 Ft (22 275 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #512337
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® Super Mario™ 71360 Kaland Mario indítókészlettel

A LEGO® Super Mario ™ kaland és a Mario Starter Set (71360) lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kapcsolatba lépjenek a kedvenc karakterükkel a való világban. A készlet tartalmaz egy LEGO Mario figurát, amely az LCD képernyőkön és a hangszórón keresztül kommunikál. A játékosok virtuális érméket szereznek azáltal, hogy a LEGO Mario-t a kezdőcsőből egy fonóplatformon, különféle felhőplatformokon és a? Blokk felett mozgatják a célsávra, és hagyják, hogy harcoljon a Gumba és a Bowser Jr játékfigurákkal. Ha a köveket átrendezik, új szintek jönnek létre, amelyeket el kell sajátítani. Továbbfejlesztett játékélmény Ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás érhető el, amely fokozott játékélményt nyújt a gyerekeknek. Az alkalmazás megjelenítési funkciókat tartalmaz a modell nézetének nagyításához és elforgatásához az épület megkönnyítése érdekében, kreatív épület- és játékopciókat javasol, valamint egy biztonságos fórum az ötletek megosztására a barátokkal. Korlátlan szórakozás a Mario-val! A LEGO Super Mario szettek olyan karaktert hoznak a valós világba, amely rendkívül népszerű a családok között, hagyja, hogy a gyerekek csodálatosan egyedül játsszanak, és izgalmas csoportversenyeket is lehetővé tesznek. Ez az indítókészlet és a bővítőkészletek számtalan kihívást kínálnak, és elősegítik a problémamegoldó képességeket.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A rajongók felfedezhetik a szuper szórakoztató LEGO® Super Mario ™ univerzumot a „Kaland Marioval - indítókészlettel” (71360), amely 7 funkciós blokkot tartalmaz a LEGO Mario figura különböző interakcióihoz.
A LEGO Mario színérzékelővel és LCD képernyőkkel rendelkezik a szemében, a szájában és a hasában, hogy több mint 100 spontán reakciót jelezhessen a különböző mozgásokra. Tartalmaz egy hangszórót, amely legendás hangokat és zenét játszik le a videojátékból.
Ebben a szuper játékkészletben a LEGO Mario összegyűjti a virtuális érméket, miközben fut és indul a kiindulási csőből a LEGO téglák, felhőplatformok és a? Blokk fölé, és a célpólusra harcol, és úton harcol a Gumba és Bowser Jr.-val.
Ez a 231 darabos gyűjthető LEGO játékkészlet hűvös születésnapi vagy karácsonyi ajándék 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik saját maguk építhetnek és játszhatnak. Kreativitásuk során megtanulják, hogyan kell megoldani a problémákat.
Az indítókészlet átrendezhető és kombinálható a LEGO Super Mario bővítőkészletekkel, hogy kihívásokkal telibb szinteket és játékokat hozzon létre a barátokkal.
A LEGO Mario 2. ábra (nem tartozék) AAA akkumulátorok hajtják meg, amelyek rendkívül interaktív játék közbeni élményt nyújtanak, amely spontán reakciókat és jutalmat ad a játékosoknak a kreativitásukért.
A gyerekek imádni fogják az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazást, amely építési utasításokat, ötleteket kínál a szórakozáshoz és a kreatív játékhoz, és még sok minden mást. A kompatibilis Android és iOS eszközök listája elérhető a LEGO.com/devicecheck webhelyen.
Az interaktív LEGO Super Mario építő- és játékkészletek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy egyedül vagy másokkal játsszanak, egyedülálló módon a családok által különösen népszerű karaktereket vihessék be a való életbe, és számtalan kreatív kihívást kínálnak a készletek kibővítése és átalakítása során.
Az építőknek nincs szükségük szuperhős képességekre a LEGO téglák behelyezéséhez vagy szétválasztásához! 1958 óta teljesítik a legmagasabb ipari szabványokat, így mindig egységesek és robusztus modellek készítését teszik lehetővé.
A LEGO téglákat és alkatrészeit minden elképzelhető csepp-, hő-, nyomás- és torziós vizsgálatnak vetik alá és alaposan elemezik, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a legmagasabb szintű globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Kaland Mario indítókészlettel · Korosztály: 6 éves kortól · LEGO építőkockák: 231

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X