Termékek Menü Kedvenceim
0

31208 LEGO® ART Hokusai - Nagy hullám

A termék képek illusztrációk.

Ár:
43 590 Ft (34 322 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #512340
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® ART 31208 Hokusai - Nagy hullám

Bárki, aki szereti a művészetet, a klasszikus festményeket és az óceánt, imádni fogja ezt a hihetetlen LEGO Art felnőtt kézműves készletet. Létrehozhatod a világ egyik leghíresebb műalkotásának LEGO-másolatát: Hokusai The Great Wave (31208). Ezzel az izgalmas japán faldekorációs projekttel teljesen kikapcsolhat, élvezheti kreativitását és élvezheti az igazi kikapcsolódást.

Alkosd újra Hokusai nagy hullámát ezzel a réteges LEGO téglakeretes faldíszítéssel a merész és drámai 3D-s falfestményekhez. Olvassa be a QR-kódot, hogy testreszabott tartalommal rendelkező hangsávot hallgasson otthoni és irodai dekoráció készítése közben. Egészítse ki az alkotást egy Hokusai aláírását viselő táblával, és akaszd fel a Waves falra készült művészetet, hogy mindenki megcsodálhassa.

A LEGO Art készletek lehetőséget kínálnak a felnőtteknek, hogy élvezzenek egy lebilincselő építési projektet, amely kiválóan alkalmas a pihenésre és a kreatív tevékenységekkel való lazításra. A LEGO fali készletek ötletes és innovatív választéka a művészet, a zene és a film világának legendái közül választhat. Ezen DYI műalkotások mindegyike díszítheti a falat a nappaliban vagy az irodában, és nagyszerű hobbi a felnőttek számára.

Ez a LEGO Art készlet 52 cm magas és 39 cm széles.
1810 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Keltsd életre az elmúlt két évszázad egyik leghíresebb műalkotását a LEGO Art Hokusai Great Wave-vel, egy lenyűgöző DYI keretes faldíszítéssel.
Ez a LEGO fali kézműves készlet felnőtteknek 1810 darabot, 6 fali dekorlapot, 2 akasztót, egy elválasztó elemet és egy dekoratív táblát Hokusai aláírásával tartalmaz.
Szánjon rá időt, és pihenjen, miközben építi ezt az ikonikus LEGO Art falfestményt – olvassa be a QR-kódot, hogy hallja a hozzá illő, egyedi hangsávot, és élvezze az igazán magával ragadó élményt.
A lenyűgöző 3D-s japán falfestmény szemet gyönyörködtető bemutatódarab, és büszkén megjeleníthető otthoni vagy irodai dekorációként. Ez a készlet nagyszerű ajándék a művészet és a design rajongóinak
Ez a Hokusai Nagy Hulláma előtti tiszteletadás egy prémium brosúrával érkezik, amely végigvezeti Önt az építési projekten, és mindent elmond, amit tudnia kell a művészetéről.
Ünnepelje a művészet, a zene és a film világának ikonjait a felnőtteknek szánt LEGO Art készletekkel, űzze hobbijait, és folytassa érdeklődését a kreatív elfoglaltságok iránt

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Hokusai - Nagy hullám · Korosztály: 18 éves kortól · LEGO építőkockák: 1810

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X