Termékek Menü Kedvenceim
0

21009 Magenta SmartHome Stick

A termék képek illusztrációk.

Ár:
20 490 Ft (16 133 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Nem elérhető
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Gyártó, márka: Schellenberg
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #560263
Készletértesítő
Email értesítést küldünk ha a termék újra elérhető lesz.
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

Schellenberg rádióállomás a bíborvörös intelligens otthonhoz

Plug & Play
Alkalmas a QIVICON otthoni bázishoz
Magenta Smart Home kompatibilis

Szeretne ellenőrizni a Schellenberg rádiótermékeit a Magenta SmartHome rendszerben? A Schellenberg Smart Home rádióállomás lehetővé teszi!

Egyszerűen dugja be a rádióadót az intelligens otthoni központ kijelölt USB nyílásába, és indítsa el a párosítást az intelligens otthoni alkalmazás segítségével. Ez gyorsan és egyszerűen megtörténik. A rádiókészülék alkalmas a QIVICON Home Base 1.0, a QIVICON Home Base 2.0 és a Telekom Speedport Smart készülékhez.


Miért van szüksége a Schellenberg Smart Home rádióállomásra?
A QIVICON Home Base 1.0, a QIVICON Home Base 2.0 és a Speedport Smart router vezeték nélkül kommunikál a megfelelő intelligens otthoni eszközökkel. A vezérlőközpontok különféle rádiórendszereket hallottak.

Elképzelheti a rádiórendszereket, mint különböző nyelveket. A vezérlőközpontok különböző nyelveket beszélnek, az eszközök különböző nyelveket is beszélnek. A kommunikáció működéséhez a vezérlőközpontnak ugyanazt a nyelvet kell beszélnie, mint az eszközöknek.

A Schellenberg Smart Home rádióállvánnyal gyorsan és egyszerűen új nyelvet - a Schellenberg rádiórendszer nyelvét - megtaníthatja a QIVICON Home Base 1.0, a QIVICON Home Base 2.0 vagy a Speedport Smart készülékre. Ez azt jelenti, hogy a Schellenberg kompatibilis rádiótermékei a megfelelő központon keresztül vezérelhetők.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők:
Plug & Play termék a Magenta SmartHome rendszer kompatibilis Schellenberg rádiós termékeinek vezérléséhez (pl. Magenta SmartHome) · A Schellenberg rádióállomás csak a Qivicon HomeBase 1.0 és 2.0, valamint a Speedports Smart tervezett USB-csatlakozójához való csatlakoztatásra alkalmas, a Qivicon-kompatibilis Schellenberg termékek vezérléséhez. · Egyszerűen dugja be a Smart Home Center kijelölt USB-csatlakozójába · Csak száraz belső terekhez használható.

Műszaki adatok:
Adatátvitel (Smart Home): vezeték nélküli · Alkalmazási terület: Beltér · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges · Energiahatékonysági osztály: n.rel. · Frekvencia: 868 MHz · Jel folyásirány (dugó A, dugó B-re): bidirekcionális · Kapcsolási teljesítmény (max.): 10 mW · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret, magasság: 65 mm · Méret, mélység: 10 mm · Méret, szélesség: 22 mm · Rádiójel szabvány (Smart Home): Gyártóspecifikus · Sorozat: Magenta SmartHome · Termék típus: Stick · További műszaki adatok: Tartomány az épületben: max. 20 m · Környezeti hőmérséklet: 0 ° C - 50 ° C · Átviteli teljesítmény: max. +10 dBm / 10 mW · Tápellátás: USB-n keresztül üzemeltetett · Védelmi típus: IP20 · Üzemi feszültség: 5 V

Szállítás tartalma:
Schellenberg intelligens otthon rádióállvány · Szerelési útmutató.

Figyelem:
Kompatibilis Schellenberg rádiós termékek:
Elektromos övcsévélő ROLLODRIVE 65 PREMIUM (tételszám: 17299) - Rendelési szám. 1494025
ROLLODRIVE 75 PREMIUM elektromos hevederes csévélő (tételszám: 17299) - Rendelési szám. 1588696

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X