Termékek Menü Kedvenceim
0

10559 Schellenberg SmartHome Ajtó-/ablakérintkező

A termék képek illusztrációk.

Ár:
22 490 Ft (17 708 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 12 hónap
Gyártó, márka: Schellenberg
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #538581
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

Schellenberg intelligens otthoni rádió ablak és ajtó érintkező

Minden általános ablakhoz és ajtóhoz alkalmas
Könnyen rögzíthető ragasztószalaggal
Száraz helyiségekben történő felhasználásra

A Schellenberg Smart Home rádió ablak- és ajtóérintkező, ablakok, ajtók, fiókok stb. Nyitóérzékelője illeszkedik az összes általános ablakhoz és ajtóhoz, és nagyon sokoldalú.

Tegye otthonát biztonságosabbá és kényelmesebbé, és nyugodtan csökkentse a fűtési költségeket! A Schellenberg sokoldalú ablak- és ajtóérintkezője lehetővé teszi!

Csatlakoztassa egyszerűen az intelligens otthoni érzékelőt a kívánt helyre. Például ablakokra, ajtókra, fiókokra vagy akár a hűtőszekrényre. Az érzékelő legfeljebb 15 mm magasságkülönbségeket képes kiegyenlíteni a keret és az ablak vagy ajtólap között. Három praktikus ragasztócsíkot talál az összeszereléshez. Ezután az alkalmazás segítségével csatlakoztassa az ablakérzékelőt a Smart Home Gateway-hez. Ehhez szükség van a Schellenberg intelligens otthoni központ SH1-re (nem tartozik a szállítási terjedelembe) vagy az intelligens barátok dobozára (nem tartozik a szállítási terjedelembe). És máris nekiláthat.

Az intelligens érzékelő érzékeli, hogy a megfelelő ablak vagy ajtó nyitva vagy zárva van-e. Automatikusan jeleníti meg az aktuális állapotot a Smart Home Gateway-nek. A megfelelő alkalmazás segítségével okostelefonján és táblagépén keresztül könnyen felhívhatja a nyitó állapotot. Betörés esetén automatikusan ingyenes push üzenetet kap, és azonnal reagálhat.

Kombinálja az ajtó és az ablak érintkezését más intelligens otthoni eszközökkel. Beállíthat például egy riasztási forgatókönyvet, amely a betörőket elmenekíti. Vagy egyszerűen és hatékonyan takaríthat meg energiát! Csak olvassa el és fedezze fel "intelligens alkalmazási ötleteinket az intelligens otthonban"!

A jó felbontás megkönnyítése:
Helyezze az érzékelőt az édességekkel együtt a fiókba vagy a hűtőszekrényre. Amint kinyitják a fiókot vagy a hűtőszekrényt, push üzenetet kapnak. Ehhez szüksége van a Schellenberg Smart Home Central SH1 vagy az Intelligens barátok dobozra.

Biztonságos garázsok és kerti házak
A drága tárgyakat, például a fűnyírókat és a gumiabroncsokat gyakran tárolják a garázsokban és a kerti házakban. Az eléréseket az ajtó és az ablak érintkezőjével is biztosíthatjuk. Az alkalmazás használatával könnyen ellenőrizheti, hogy a garázs vagy a kerti pavilon ajtaja nyitva vagy zárva van-e. Riasztás esetén push üzenetet fog kapni. Ehhez szüksége van a Schellenberg Smart Home Central SH1 vagy az Intelligens barátok dobozra.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Nyilvántartja az ablakok és ajtók nyitási helyzetét, és hozzáférhetővé teszi azokat az alkalmazáson keresztül (intelligens otthoni rendszer a Schellenbergtől vagy az Intelligens barátoktól) ,
Minden közönséges ablakkerethez és ajtókerethez (legfeljebb 15 mm-ig kompenzálja a keret és az ablakszárny vagy ajtó-szárny közötti magasságkülönbséget) Legfeljebb beépíthető és eltolható az innovatív érzékelőtartónak köszönhetően. Intuitívan működtetett alkalmazás (a Smart Home Gateway-től függően: Schellenberg Smart App vagy Smart Friends App) Intelligensen működik más rádiókészülékekkel (csak az intelligens otthoni rendszerbe integrálva) Csak intelligens otthoni rendszerekben való használatra alkalmas (megfelelő rendszerek: Schellenberg intelligens otthoni rendszer és az intelligens barátok rendszere) Funkciókijelző LED-en keresztül Könnyű elemcsere a különálló érzékelőtartónak köszönhetően.

Műszaki adatok: 2021-es energiahatékonysági osztályok: n.rel. · Adatátvitel (Smart Home): vezeték nélküli · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges · Felhasználási terület (Smart Home): Biztonság · Frekvencia (LOV): 868 MHz · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret, magasság: 57 mm · Méret, mélység: 18 mm · Méret, szélesség: 18 mm · Rádiójel szabvány (Smart Home): Gyártóspecifikus · Smart Home adatátvitel: vezeték nélküli · Sorozat: Schellenberg SmartHome · További műszaki adatok: Átviteli teljesítmény: max. +10 dBm / 10 mW · Tartomány az épületben: max. 20 m · Környezeti hőmérséklet: -5 ° C - + 50 ° C · Méret: Érzékelő (magasság x szélesség): 57 x 36 x 18 mm · Méret: Konzol (magasság x szélesség): 61 x 37 x 18 mm · Tápellátás: Elemekről üzemeltetett · Védelmi típus: IP20 · Üzemi feszültség: 3 V

Szállítás tartalma: Rádióablak kapcsolat, 2 db mikroelem, 3 x ragasztócsík, Szerelési útmutató.

Rendszerfeltételek: Schellenberg Smart Home Central SH1 vagy az Intelligens barátok doboz.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X