Termékek Menü Kedvenceim
0

10313 LEGO® ICONS™ vadvirág csokor

A termék képek illusztrációk.

Ár:
28 290 Ft (22 275 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #538627
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® ICONS™ 10313 vadvirág csokor

A LEGO Icons Vadvirág csokor készlet (10313) a Botanikai Gyűjteményből lehetőséget ad, hogy szabadjára engedd kreativitásodat. Ez a csokor 8 különböző virágtípussal, melyek mindegyike LEGO alkatrészekből van gondosan összeállítva, biztosan lenyűgöz. Ízlése szerint testreszabhatja – kombinálhatja a színeket, formákat és méreteket az egyedi megjelenés érdekében.

A vadvirág csokor egy stílusosan megtervezett műalkotás, amely kizárólag LEGO kockákból készült. Színes kialakítása 8 különböző típusú vadvirágot tartalmaz állítható száron, amelyek életre keltik a búzavirágot, a levendulát, a kukorica mákot, a cowsley-t, a bőrpáfrányt, a gerberát, a delphiniumot és a csillagfürtöt. A gyakorlati építési tapasztalat és a készletben található virágok azonosításának képessége izgalmas tevékenységgé teszi a kezdő virágkötők és virágkedvelők számára egyaránt.

Ez az egyedülálló felnőtt LEGO készlet a tökéletes módja annak, hogy szabadjára engedje belső kreativitását. A számos, fenntartható forrásból származó cukornádból készült növényi alapú műanyagból készült elemet tartalmazó művirág- és műnövény-kollekció minden otthonban igazi szemet gyönyörködtető. Akár virágimádó vagy, akár csak szereted a szép lakberendezési tárgyakat, ez a virágos kézműves ajándék felnőtteknek biztosan sok örömet okoz.

Az egyenes szárú ' Larkspur' több mint 47 cm magas.
939 darabot tartalmaz.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Engedd szabadjára fantáziádat és kreativitásodat a színes LEGO Icons Wildflower Bouquet készlettel, amely 8 különböző lenyűgöző virágtípust tartalmaz, hogy szemet gyönyörködtető csokrot építs.
16 virágszár, különböző mesterséges virágfajták keverékével, mint például búzavirág, levendula, walesi mák, tehénkenőcs, bőrpáfrány, gerbera, delphinium és csillagfürt
A bimbózó virágrendezők személyre szabhatják a virágok magasságát, és kísérletezhetnek a 16 állítható szár különböző elrendezésével, hogy saját LEGO Botanikai kollekciójukból saját egyedi kompozíciót készítsenek.
Hagyd virágozni kreatív képességeidet, és készíts egy csodálatos lakberendezést, amely soha nem hervad el, és nem kell öntözni! Mutasd meg őket büszkén saját vázádban, mint lenyűgöző dekorációt.
A LEGO Botanical Collection része, amelyet valódi növények és virágok ihlettek, ez a felnőtt LEGO Icons készlet fenntarthatóan termesztett cukornádból készült növényi alapú műanyagból készült elemeket tartalmaz.
Készítsen időtálló ajándékot felnőtteknek, és lepje meg barátját vagy szeretteit születésnapjára vagy különleges alkalomra ezzel a LEGO Icons Flower készlettel.
Hozz létre egy még nagyobb csokrot – ez a készlet kombinálható a LEGO Icons Bouquet-tel (10280), így egy nagy csokrot vagy 2 különböző csokrot hozhatsz létre.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): vadvirág csokor · Korosztály: 18 éves kortól · LEGO építőkockák: 939

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X