Termékek Menü Kedvenceim
0

10274 LEGO® ICONS™ Ghostbusters ™ ECTO-1

A termék képek illusztrációk.

Ár:
107 590 Ft (84 716 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 5-10 munkanap
Szállítási díj: i +1 250 Ft-tól
Garancia: i 24 hónap
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #535863
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

LEGO® ICONS™ 10274 Ghostbusters ™ ECTO-1

LEGO® Creator 10274 Ghostbusters ™ ECTO-1

Ha rajong a Ghostbusters ™ -ért, akkor rendelkezésünkre áll - a LEGO® Ghostbusters ECTO -1! Kényeztesse magát egy kis pihenéssel és lazítson egy lebilincselő építési projekttel. Építsd meg az átalakított Cadillac Miller-Meteor mentőautó (1959-ben épített) LEGO verzióját a Szellemirtók filmekből. Kísértetiesen szép részletek Az ECTO-1 modellje a "Ghostbusters: Afterlife" című film járművén alapul, és működőképes kormányzással, szellemcsapdával, kihúzható üléssel a hátsó részén, proton hátizsákkal és más, az eredeti autóból származó klassz részletekkel rendelkezik. mint például a legendás Ghostbusters -Logo. A megfelelő építési projekt az Ön számára A korábbi LEGO® építési tapasztalatok nélkül is ez az autómodell -készlet sok örömet nyújt az építésben. Némi hely az asztalon és a Ghostbusters filmek hűvös háttérzene biztosítja a megfelelő beállítást. Ez a LEGO autóépítő készlet része az inspiráló LEGO® modellkészletek sorozatának felnőtteknek, akik rajongnak a dizájnért. A készlet ugyanakkor remek Ghostbusters ajándék is, amellyel önmagát vagy szenvedélyes modellépítőt készítheti el, aki nagyon közel áll a szívéhez, és már nagyon vágyik a következő építési projektre.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: Ez az ECTO-1 modell a végső építő készlet a LEGO® kockák és a Ghostbusters ™ filmek rajongóinak, akik már várják a következő lebilincselő modellépítési projektet.
A modell nem normális Ghostbusters ™ játék. Az autó modellkészlet felnőtteknek, működő kormányzással, csapdaajtóval és szellemcsapdával, kihúzható hátsó üléssel, valamint mozgatható szellemérzékelővel és egyéb paranormális tevékenységek észlelésére szolgáló berendezéssel.
Különösen fontosak számodra a részletek? Ez a részletes modell ívelt szélvédővel, moduláris kormánykerékkel és a Ghostbusters ™ logóval ellátott kővel gazdagítja otthonát vagy irodáját.
Az ECTO-1 mint modell autó vonzza a Ghostbusters ™ filmek és a LEGO® kockák felnőtt rajongóit. És órákon át tartó élvezetet és lebilincselő építési élményt nyújt. Nagyszerű ajándék mindazoknak, akik szeretnek modellautókat építeni.
Az ECTO-1 22,5 cm magas, 47 cm hosszú és 16,5 cm széles, és tele van hiteles részletekkel, amelyek látványos bemutatóvá teszik.
Ez az épületegyüttes teljesen működik elemek nélkül - a tiszta ektoplazma elegendő az órákon át tartó építési élvezethez! -)
Az illusztrált könyv a lépésenkénti összeszerelési utasítások mellett az ECTO-1 tervezésének részleteit és háttértörténetét is tartalmazza (csak angol nyelven). A más nyelven készült verziók letölthetők a LEGO.com/ecto-1-book oldalról.
A készlet része a LEGO® modellkészletek sorozatának felnőtt LEGO építőknek és hobbimodellezőknek, akik rajongnak a látványos dizájnért és az elegáns építészetért.
A LEGO® kockák megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak annak biztosítása érdekében, hogy egységesek és kompatibilisek legyenek, és hogy mindig szilárdan összerakhatók és könnyen újra elválaszthatók legyenek - és ezt 1958 óta teszik.
A LEGO® kockákat és alkatrészeket szigorúan tesztelik annak biztosítása érdekében, hogy megfeleljenek a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak. Ezért nagyon robusztus ez a látványos emlék.

Műszaki adatok: Figyelem:: Figyelem. Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Lenyelhető apró alkatrészeket tartalmaz. · Kivitel (általános): Ghostbusters ™ ECTO-1 · Korosztály: 18 éves kortól · LEGO építőkockák: 2352

Figyelem: LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:





Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X