Termékek Menü Kedvenceim
0

Okosóra és tartozék

Betöltés... Kérjük várjon!

Nézet:
Nincs a szűkítésnek megfelelő termék, kérjük próbálkozzon más feltételekkel!

Az okosóra
Az okosóra nem csak divat, hanem az egyik legpraktikusabb eszközünk is. Jelzi az időt, üzeneteket fogad és küld, van rajta számológép és naptár, hangrögzítő és stopper. Van SIM kártyás okosóra, van android alapú okosóra, de ha szeretünk sportolni, használhatunk sport funkcióval ellátott okosórát is. Ez méri a lépéseinket, a pulzusszámunkat vagy akár a vérnyomásunkat is.
Az okosórát működtetni tudjuk, ha nincs benne SIM kártya, de akkor bluetooth segítséggel kell csatlakoznunk okostelefonunkhoz. Ha a SIM kártyával működtetjük az óránkat, nem kell, hogy a telefonunkra csatlakoztassuk. Naponta egyszer érdemes frissíteni az adatokat egy telefonos csatlakozással. Ha az okosóránkat csatlakoztatjuk a telefonunkhoz, akkor jelezni fogja, ha üzenetünk vagy levelünk érkezett, sőt még válaszolhatunk is a bejövő hírekre. Hívásokat fogadhatunk és kezdeményezhetünk az okosórán, igaz, csak kihangosítva tudunk kommunikálni partnerünkkel. Az órát tudjuk WIFIre csatlakoztatni, tartalmaz GPS-t, vásárolhatunk okosóránkkal online. Jellemzően androidos operációs rendszerrel vannak felszerelve ezek az órák, ismerik a magyar nyelvet.

Okos eszközök
Az okosóra mellet találhatunk még egyéb hasznos dolgot is áruházunkban. Ilyen az okostelefonnal működtethető média center, amivel szabályozhatjuk lakásunkban az elektronikus eszközeinket, vagy a házi fogászati kamera, ami biztosítja a száj higiénés ápolását.

Okosóra tartozékok
Ha szereted az okosórádat, vagy egyéb okos kütyüdet, elégedett vagy a működésével, nálunk mindent megtalálsz hozzá, hogy tökéletesen működhessen. Akkumulátorokat a hosszú működéshez, pótszíjakat a biztonságos viseléshez, vagy kijelzővédő fóliát, hogy ne karcolódjon, törjön az óra képernyője.

Az okosórák és egyéb okos eszközök nem tartoznak a luxuscikkek közé. Megkönnyítik hétköznapjainkat, vigyáznak ránk és segítik az életünket. Modern formavilágú és divatos szín világú termékek tökéletesen illenek ruhatárunkhoz. Elegáns vagy sportos kivitelű okosórák az öltözetünk része.

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!



*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X