Termékek Menü Kedvenceim
0

Lézeres távolságmérő műszer max.200m-ig Leica Geosystems DISTO D510

A termék képek illusztrációk.

Ár:
237 190 Ft
209 900 Ft (165 275 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 27 290 Ft
Állapot, kiszállítás: i Elérhető, 4-5 munkanap
Szállítási díj: i +1 090 Ft-tól
Garancia: i 12 hónap
Gyártó, márka: Leica Geosystems
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #100123
Mennyiség:db
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

200m-ig mérő bluetooth funkciós Leica lézeres távolságmérő

Célkereső 4-szeres zoommal
IP65 portömör és fröccsenővíz ellen védett
360° hajlásszög érzékelő
Smart Horizontal Mode™
Magasság nyomon követése
Bluetooth® Smart
Ingyenes App – Leica DISTO™ sketch

Az új Leica DISTO™ D510-el könnyű a távolságmérés a szabadban. A digitális célkereső és a 360° dőlés érzékelő egyedülálló kombinációja eddig hagyományos mérőeszközökkel megoldhatatlan méréseket tesz lehetővé. Ezen kívül a Bluetooth® Smart-tal és az attraktív ingyenes App szoftverekkel nyugodtan szembe nézhet a jövővel.
Egyszerű és precíz célzás - célkereső 4-szeres zoommal
A célkeresővel a Leica DISTO™ D510 még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is abszolút pontosan mér. Ez különösen napos időben, szabad téren döntő előny. Amikor már az emberi szem a vörös lézerpontot nem képes felismerni, a célpont még pontosan látható a kijelző hajszálkeresztjében.
Számtalan mérési lehetőség - 360° hajlásszög érzékelő
A Leica DISTO™ D510 egy 360°-os hajlásszög érzékelővel rendelkezik. Ezzel nemcsak szöget lehet mérni, hanem vízszintes távolságokat is! A célkeresővel együtt ezáltal elképesztő közvetett mérési lehetőségekre van mód. Olyan méréseket is végre lehet hajtani, amelyeknél nem áll rendelkezésre visszaverő, megcélozható mérési pont, például egy fa magasságának a meghatározásánál vagy magasságmérésnél egy tükröződő üveg homlokzaton. Ezeket egy hagyományos lézer távolságmérővel nem lehet megmérni.
Hatékony magasságprofil mérés
Ennél a funkciónál a Leica DISTO™ D510 egy adott referenciaponttól számított magasság és távolság különbséget mutatja. Ezzel gyorsan, egyszerűen és költségkímélő módon lehet egy magasságprofilt meghatározni. Ez a funkció kiválóan alkalmas továbbá annak megállapítására, hogy egy gerenda behajolt-e, vagy a padló vízszintes-e, és még sok minden másra.
Gyors vázlat készítés - Bluetooth® Smarttal, App-al
A Leica DISTO™ D510 a mérésen felül sokkal többet tud. A bennfoglalt Bluetooth® Smarttal a mérési eredményeket kényelmesen és hibátlanul továbbítani lehet. Az ingyenes App Leica DISTO™ sketch támogatja az alaprajz vázlat vagy táblázat készítést a az iPhone-on vagy iPad-en. Akár fényképeket is el lehet látni méretekkel.
Modern kezelés
A Leica Geosystems elengedhetetlen követelménynek tekinti a maga számára az összetett mérési feladatok egyszerű kezelhetőségét. A Leica DISTO™ D510 összhangban van a modern mobiltelefonok felhasználói menüvezetésével. Ezen kívül gyakran használt funkciókat 2 gombon el lehet helyezni és gyorsan le lehet hívni. Ezen kívül a benne meglévő és áttekinthető segítség funkció se hagy cserben az építési területen.
Robusztus és egyszerűen tisztítható
Háza és billentyűzete vízzel és porral szemben tömített. Folyóvíz alatti tisztítása sem jelent nehézséget. Ezen kívül a készülék használható bármilyen időjárás mellett, mivel porral és fröccsenő vízzel szemben védett (IP65).
ISO 16331-1 – A lézer távolságmérők szabványa
A lézer távolságmérők hatótávolsága és pontossága jelentős mértékben függ a fényviszonyoktól és a mérendő cél fényvisszaverési viselkedésétől. A Leica Geosystems számára fontos, hogy a készülékei ne csak tökéletes laboratóriumi körülmények között működjenek kifogástalanul, hanem építési munkahelyen is. Ezért a vállalat külső szakértőkkel együttműködve szabványt dolgozott ki a lézer távolságmérő műszerek ellenőrzésére, és ennek alapján egymással összehasonlíthatóságára.

Jellemzők:
Minimum / Maximum mérés · Felület mérés · Térfogatmérés · Háromszög- / Térbeli háromszög funkció · Festő funkció · Trapéz mérés · Pitagorasz mérés · Hajlásmérés 360 ° · Hajlások nyomon követése · Smart Horizontal Mode · Ferde objektumok mérése · Magasság nyomon követése · Magasságprofil mérés · Kivonás / összeadás · Célkereső 4-szeres zoommal · Időzítő funkció · Többfunkciós végdarab · Személyes kedvencek · Bluetooth Smart · ISO 16331-1 – A lézeres távolságmérők szabványa.

Műszaki adatok:
Funkciók: Összeadó és kivonó funkció,Folyamatos mérés,Területszámítás,Közvetett mérés (Pithagorasz),Hajlásmérés,Időzítő funkció,Megfigyelőkamera keresővel,Térfogatszámítás,Magasságmérés · Kalibrált: Gyári standard · Leolvasás: 0.001 m · Lézer-hullámhossz: 635 nm · Lézerosztály: 2 · Méret, hossz: 143 mm · Méret, magasság: 29 mm · Méret, szélesség: 58 mm · Mértékegység: m,ft,in,yd · Mérési tartomány (max.): 200 m · Mérési tartomány (min.): 0.05 m · Mérőszerszám jellemzők: Állványadapter, 6,3 mm (1/4"),Bluetooth-os · Mérőszerszám típus: Lézeres távolságmérő · Pontosság: 1.0 mm · Súly: 198 g · Súly, Megjegyzés: Elemekkel · További műszaki adatok: Mértékegységek: m, ft, in, yd · Védettség: IP65 · Mérés elemkészletenként: 500 darabig · Tápellátás: 2 db ceruzaelem · Védelmi típus: IP65

Szállítás tartalma:
Tartó · Csuklópánt · 2 db ceruzaelem · Használati útmutató / Biztonsági tudnivalók CD-ROM-on · Használati útmutató · Protect kártya

Figyelem:
Leica DISTO™ vázlatkészítő App (szoftver) ingyen rendelkezésre áll a Webstore "Android-on" és az "Apple iOS-en".
A garancia költségmentesen meghosszabbítható 3 évre. További információk dolgában forduljon a gyártóhoz.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:

Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X