Termékek Menü Kedvenceim
0

DJI Mavic Air Arctic White (Fehér) drón

A termék képek illusztrációk.

Ár:
277 410 Ft (218 433 Ft + ÁFA)
Állapot, kiszállítás: i Nem elérhető
Szállítási díj: i +890 Ft-tól
Garancia: i 12 hónap
Gyártó, márka: DJI
Átlagos értékelése: Nem értékelt
Cikkszám: #449391
Készletértesítő
Email értesítést küldünk ha a termék újra elérhető lesz.
Megbízható magyar vállalkozás már 2009 óta, több 100.000 elégedett vásárló.
Garancia vállalás minden termékre, probléma esetén rugalmas ügyintézés.
Árukereső "Megbízható bolt" minősítés már több éve kiérdemelten.
Gyors rendelés akár regisztráció nélkül. Alacsony árak, számos kedvező díjú szállítás.

Termékleírás

DJI Mavic Air fehér színben egy új kategória, amely a népszerű Spark és a nagysikerű Mavic között helyezkedik el. 21 percig képes a levegőben maradni, illetve 8GB bővíthető memóriával rendelkezik. A formatervezettség csodája csúcsminőségű repülési teljesítményt és funkcionalitást kínál a korlátlan feltáráshoz. Kiváló képalkotás jellemzi és intelligens képességekkel rendelkezik. Könnyen használható kezdőknek és tapasztalt drone rajongóknak.

4K Ultra HD kamera 3-tengelyes kardánnal
Kézmozdulatokkal is vezérelhető
Összecsukható és kompakt

Szabadítsa fel a kalandot
A Mavic Air mesterműve a mérnöki munkának és hűséges társa minden kalandnak. A kompakt drone a Mavic sorozat legjobb tulajdonságait veszi át, amely áttörő teljesítményt és funkcionalitást biztosít mindannyiunk kalandorának.

Egyszerűen epikus: a képrendszer

3-tengelyes kardán
A Mavic Air a DJI legigényesebb droneja, amely rendkívül pontos mechanikus 3 tengelyes kardántengellyel rendelkezik. A kardántengely háromszög alakú csappantyújának kialakítása extra stabilitást biztosít minden lövésnél.
32 megapixeles gömb panoráma
A függőleges, vízszintes és 180 ° -os panorámaképeken kívül a Mavic Air akár 25 fénykép készítésére is képes mindössze 8 másodperc alatt, hogy létrehozzon egy 32 megapixeles gömb alakú panorámát. A felvételeket a DJI védőszemüvegekkel együtt játszhatja le.
4K 100Mbps videó
A Mavic Air rögzíti a videót éles 4K 30 képkocka / másodperc sebességgel 100 Mb / s sebességgel a valós UHD felvételhez.
A világ lassítva
A 1080p 120 fps-es lassú mozgóképek miatt a hűvös jelenetek még nagyobb epikusnak tűnnek nagy sebességgel.
HDR fotók
Az új HDR algoritmusok intelligensen alkalmazkodnak a világítási feltételekhez, és automatikusan kiválasztják a megfelelő expozíciós értékeket. A túlexponált vagy sötét területeket a természetes és az árnyékok között természetesebb átmenetekkel dolgozzuk fel, míg a DSP gyorsulás hatékonyabb felvételeket tesz lehetővé.
12 Megapixel
A Mavic Air fényképezőgépe 1 / 2,3 " CMOS érzékelővel rendelkezik, 12 megapixeles, valamint egy f / 2,8 objektívvel, amelynek fókusztávolsága 24 mm.
8 GB belső memória
A micro SD kártya nyílásán kívül a Mavic Air 8 GB belső tárolót is kínál. Ez lehetővé teszi, hogy a fényképeket és videókat közvetlenül a repülőgépen tárolják és az USB 3.0 típusú C porton keresztül exportálják.

A tervezés: a kalandosoknak készült

Geometriai elegancia
A Mavic Air karjai tökéletesen kialakultak az aerodinamikai alvázon. Egy rendkívül robusztus magnéziumötvözet tartja az integrált kamerákat a helyén, míg az elsődleges kamera alaphelyzetbe állításra került a jobb védelem érdekében.
3D összecsukható kialakítás
Összecsukva a Mavic Air már nem egy szélesebb, mint egy okostelefon! A kompakt forma tényezője ellenére a Mavic Air teljesen új szabványt állít fel egy ilyen méretű drónra.
Kompakt távirányító
A dedikált távirányító, mint a Mavic Pro távirányítója, összecsukható és az ergonómikus kialakítás az okostelefonokat maximális kényelemben tartja. A joystickok eltávolíthatóak, és a biztonságos szállítás érdekében tárolhatók a távvezérlő nyílásokban.

Intelligens és intuitív: felhasználóbarát

aktív pálya
Az ActiveTrack legfeljebb 16 választható célpontot képes egyszerre észlelni, lehetővé téve, hogy a célok között váltson. Az ActiveTrack még nagyobb pontossággal és több alkalmazással képes nyomon követni a célokat még akkor is, ha mozgásigényes tevékenységet végez.
Gyors lövés
Hat különböző QuickShot áll rendelkezésre: Rocker, Dronie, Circling, Helix, Asteroid és Boomerang. A QuickShots epikusan előre programozott selfie manővereket hajt végre. A felvételek közvetlenül a DJI GO 4 alkalmazáson oszthatók meg a szociális hálózatokon.
Intelligens Capture
Egyszerű, intuitív és szórakoztató. A SmartCapture új interaktív módszert biztosít a Mavic Air kézi vezérlésére. Indítsa el és irányítsa a drone-t kézmozdulatokkal, és készítsen fényképeket és videókat, ahogy tetszik.
TapFly
A TapFly segítségével teljes mértékben a felvételre koncentrálhat. Csak érintsen meg egy pontot a kijelzőn, és a Mavic Air úton van! Minden helyzetben alkalmas TapFly az almódokat kínálja: előre, hátra, szabadra és koordinátákra.

Repülésbiztonság: Vizuális alapú védelmi funkciók

FlightAutonomy 2.0
A hatékony FlightAutonomy 2.0 szenzorrendszer az elsődleges kamera, előre, hátra és lefelé néző érzékelők, egy lefelé irányuló infravörös rendszer, a redundáns IMU egységek, a fejlett VIO technológia és a több mag. Ez az érzékelő rendszer összegyűjti és feldolgozza a környező területről érkező információkat, így biztosítva a pontos lebegést és a jobb repülési teljesítményt. A pilóták fejlett segítségnyújtási rendszerének (APAS) köszönhetően a Mavic Air most képes közvetlenül megkerülni az akadályokat az előtte és mögött. A levegőben való kaland soha nem volt biztonságosabb és könnyebb.
Vizuális-tehetetlenségi mérés (VIO)
A VIO technológia és az új pozicionáló algoritmusok kombinációja megduplázta a Mavic Air helymeghatározásának pontosságát. A VIO technológia kiszámítja a repülőgép sebességét és hozzáállását valós időben, amikor a kamerák mérik a magasságot.
A látás pozicionáló rendszer munkaterülete mostantól 0,5-30 méter. A VIO technológiának köszönhetően a Mavic Air még pontosabban lebeg a helyiségekben, és még jobban képes reagálni a komplex környezetre.
3D környezetek létrehozása
A fejlett látásrendszerrel ellátott Mavic Air rendkívül pontosan képes elhelyezni magát. Az összes hét kamera adatainak feldolgozásával együtt a fejlett infravörös érzékelőkkel és az IMU-val a Mavic Air valós időben létrehoz egy 3D-s térképet,
amely óriási mértékben növeli az általános repülésbiztonságot.
Fejlett segítségnyújtási rendszer a pilóták számára (APAS)
Az APAS a pályák pontos kiszámításának sokéves kutatásának eredménye. Ahogy a felhasználók előre haladnak, az APAS automatikusan megtervez egy útvonalat, hogy megkerülje az akadályt.
Redundáns rendszerek
A kettős IMU egységeken kívül a FlightAutonomy további redundáns modulokkal rendelkezik a Mavic Air repülésbiztonságának javítása érdekében. A vizuális iránytű segít a navigációs rendszernek, hogy meghatározza a repülés irányát, ha a normál iránytű zavarja. Még ha az első, a hátsó vagy a hátsó érzékelők egyike teljesen működőképes, a légi jármű továbbra is sikeresen pozícionálható. Az érzékelőfúziós algoritmusok két csoportja különböző hardverplatformokon található. Ha az algoritmusok egy csoportjában hiba lép fel, a repülőgép zökkenőmentesen átkapcsol a másik készülékre a zökkenőmentes működés érdekében.
Megbízhatóbb visszatérési funkció (RTH)
A meglévő visszatérési rendszerek alapján a Mavic Air automatikusan meghatározza a legbiztonságosabb útvonalat a visszatérő út során. Ez a repülési útvonal valós idejű rögzítésével lehetséges a repülés során. A jel elvesztésekor a repülőgép automatikusan visszatér a kiindulási pont felé, és csatlakozik a távvezérlőhöz. Amikor a Mavic Air akadályt észlel, automatikusan kiválaszt egy útvonalat, hogy elkerülje azt. A repülőgép felszálláskor és leszálláskor készít felvételeket és kompenzálja a leszállási pontosságot. Az automatikus leszállás során a Mavic Air valós időben ellenőrzi a leszállási terület földjét. Ha víz vagy nem megfelelő felület érzékelhető, a pilótát figyelmezteti, és a drone a földtől való biztonságos távolságra mozog.

Repülési teljesítmény: Geschindigkeitsrausch

21 perc repülési idő
A Mavic Air intelligens repülési akkumulátorai rendkívül nagy sűrűségű lítiumcellákból készülnek, amelyek hosszú repülési időt biztosítanak akár 21 percig.
FOC (ESC-k és hajtásrendszer)
A szinuszos meghajtású architektúra használata az ESC-egységek számára jobb motoros kommunikációs folyamatot és jobb motor- és ESC-egységek hatékonyságát biztosítja. A hajtásrendszert szigorúan szigorúan tesztelték több ezer órán keresztül, hogy garantálja a biztonságot és a megbízhatóságot akár 5000 méter tengerszint feletti magasságban is.
68,4 km/h
Tapasztalja meg a drón sebességét saját osztályában, akár 68 km / h sebességgel sportmódban.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: zümmög
Hajtogatott méret: 168x184x64 mm
Max. Emelkedési sebesség: 4 m / s (S-mód) 2 m / s (P-mód) 2 m / s (Wi-Fi mód)
Max. Leereszkedési sebesség: 3 m / s (S-mód) 1,5 m / s (P-mód) 1 m / s (Wi-Fi mód)
Max. Légsebesség: 68,4 km / h (S-mód) 28,8 km / h (P mód) 28,8 km / óra (Wi-Fi mód)
Max. Magasság a tengerszint felett: 5000 m
Max. Repülési idő: 21 perc
Max. Dőlésszög: 35 ° (S-mód) 15 ° (P-mód)
Max. Szögsebesség: 250 ° / s (S-mód) 250 ° / s (P-mód)
Üzemi hőmérséklet tartomány: 0 ° C - 40 ° C
GNSS: GPS / GLONASS
Álló pontosság függőleges: ± 0,1 m (vizuális helyzetjelzéssel) ± 0,5 m (GPS-elhelyezéssel)
Hover pontosság vízszintes: ± 0,1 m (vizuális pozícionálással) ± 1,5 m (GPS-elhelyezéssel)
Belső memória: 8 GB
megjelenítő rendszer
Előre: Pontos mérési tartomány: 0,5 - 12 m Érzékelési tartomány: 0,5 - 24 m Hatékony érzékelési sebesség: ≤ 8 m / s Látómező (FOV): vízszintes 50 °, függőleges ± 19 °
Visszafelé: pontos mérési tartomány: 0,5 - 10 m Az érzékelési tartomány: 0,5 - 20 m Hatékony érzékelési sebesség: ≤ 8 m / s Látómező (FOV): vízszintes 50 °, függőleges ± 19 °
Szkennelési sebesség: ≤ 8 m / s Látómező (FOV): vízszintes 50 °, függőleges ± 19 °
Lejtő: Magasságtartomány: 0,1 - 8 m Működési tartomány: 0,5 - 30 m
Működési környezet:Vorwärts:Felület tiszta kontúrokkal és elegendő megvilágítással (lux>15) Rückwärts:Felület tiszta kontúrokkal és elegendő megvilágítással (lux>15) Nach unten:Tiszta kontúrokkal és elegendő megvilágítással rendelkező felületek (lux>15) és diffúz gondolatok (>20%)
gimbal
Mechanikus billentési tartomány: -100 ° és 22 °
Ellenőrzött billentési tartomány: -90 ° és 0 ° (alapértelmezett) -90 ° -tól + 17 ° -ig (kiterjesztett)
Stabilizálás: 3 tengely (dönthető, hengerelt, forgatható)
Max. Szabályozott sebesség (dőlés): 120 ° / s
Ellenőrzött szöghelyesség: ± 0,005 °
KAMERA
Érzékelő: 1 / 2,3 " CMOS
Objektív látómező: 85 ° 35 mm-es formátumban egyenértékű: 24 mm Apertúra: f / 2,8 Felvételi tartomány: 0,5 m - ∞
ISO tartomány Videó: 100 - 1600 (automatikus) 100 - 1600 (kézi)
ISO tartomány Fotó: 100 - 1600 (automatikus) 100 - 3200 (kézi)
Zársebesség elektronikus zár: 8 - 1 / 8000s
A kép mérete:4:34056 × 3040 16:9: 4056 × 2280
Fénykép módok: egyszeri lövés HDR Folyamatos felvétel: 3/5/7 képkocka Expozíciós zárójel (AEB): 3/5 fókuszált keret 0,7-es nyílásban Intervallum: 2/3/5/7/15/20/30/60 s Pano
Videó felbontása:4K Ultra HD:3840 × 2160 24/25 / 30p 2.7K:2720 × 1530 24/25/30/48/50 / 60p FHD:1920 × 1080 24/25/30/48/50/60 / 120p HD:1280 × 720 24/25/30/48/50/60 / 120p
Max. Videó bitráta: 100 Mbps
Támogatott fájlrendszer: FAT32
Fényképformátum: JPEG / DNG (RAW)
Videó formátum: MP4 / MOV (H.264 / MPEG-4 AVC)
Távirányító
Adó akkumulátor: 2970 mAh
Üzemi hőmérséklet tartomány: 0 ° C - 40 ° C
A mobil eszközök támogatott méretei: Vastagság: 6,5 - 8,5 mm Max. Hossz: 160 mm
Támogatott USB-interfészek: Villám, Micro-USB (B-típus), USB-C
FLIGHT AKKUMULÁTOR
Kapacitás: 2375 mAh
Feszültség: 11,55 V
Max. Töltési feszültség: 13,2 V
Akkumulátor típusa: LiPo 3S
Energia: 27,43 Wh
Nettó tömeg: 140 g
Töltési hőmérséklet: 5 40 - 40 ℃
Max. Töltőáram: 60 W
CHARGER
Bemenet: 100 - 240 V, 50/60 Hz, 1,4 A
Kimenet: Fő kimenet: 13,2 V = 3,79 A USB: 5V = 2A
Feszültség: 13,2 V
Névleges teljesítmény: 50 W
APP
Videóátviteli rendszer: továbbfejlesztett Wi-Fi
Megnevezés: DJI GO 4
Minőségi élőképes távirányító: 720p @ 30fps
Minőségi élőképes mobilkészülék: 720p @ 30fps
Minőségi élő nézet DJI szemüveg: 720p @ 30fps
Latencia (környezeti tényezőktől és mobilkészüléktől függően): 170 - 240 ms
Szükséges operációs rendszer: iOS 9.0 vagy újabb Android 4.4.0 vagy újabb.

Műszaki adatok: Alkalmazás (multikopter): Kamerás repülés · Felbontás (pixel): 12 MPix · Kivitel: Arctic White · Korosztály: 14 éves kortól · Kép/mp: 30 · Képstabilizálás (kamera): 3 tengelyes · Modellkivitel: RtF · Méret, hossz: 168 mm · Méret, magasság: 64 mm · Méret, szélesség: 184 mm · Repülési idő: 21 perc · Repülő akku: 3S LiPo / 2375 mAh · Repülőmodell jellemzők: GPS funkcióval · Súly: 430 g · Termék típus: Quadrokopter · Tötési idő: 55 perc · Videó felbontás (optikai): 3840 x 2160 pixel

Szállítás tartalma: zümmög · Távirányító · Meghajtó akku · Töltő · Hálózati kábel · 4x propeller (pár) · Propellervédő · 3x RC kábel · Gimbalschutz · C-típusú USB 3.0 adatkábel · átalakítóval · 1x RC kábel csúszka nagy · 2x RC kábel csúszka kicsi · hordtáska · 1x csere pálca · Használati útmutató.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét a termékről:

Értékelés: Rossz Kitűnő
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. További részletek az Adatkezelési Tájékoztatóban. RENDBEN

SZERETNE MOST 600 Ft KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLNI?*


ÉS TOVÁBBI EGYEDI AKCIÓKRÓL ÉRTESÜLNI A JÖVŐBEN?

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS MÁR KÜLDJÜK IS A KEDVEZMÉNYT!*12.000 Ft értékű vásárlás felett érvényes. A megadott adatok kezelése az adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően történik

X